loader

Ruimtevaart 50-56

Op een perfecte zichtlocatie, direct aan de Rijksweg A1, op korte afstand van het verkeersknooppunt Hoevelaken (A28) bevindt zich dit zeer representatieve kantoorgebouw met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 5.476 m² verdeeld over begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping.

Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een hoog afwerkings- en opleveringsniveau. Het kantoorgebouw biedt ruime huisvestingsmogelijkheden voor moderne kantoorgebruikers. Het kantoorgebouw is voorzien van een representatieve entree met vide, receptie, moderne liftinstallaties alsmede uitgebreide voorzieningen voor wat het binnenklimaat en werkomgeving betreft.

In het gebouw zijn onder andere het oogziekenhuis ‘Zonnestraal’ en Mentaal Beter B.V. gevestigd. Op het bedrijventerrein “Calveen” zijn diverse gerenommeerde organisaties gevestigd, waaronder Florius (ABN AMRO Hypotheken Groep), Borent, Pon Holding, Praxis en Brunotti Europe B.V. Daarnaast is het Van Der Valk Hotel Amersfoort-A1 op loopafstand gelegen.

Voorzieningen
 • Aansluiting glasvezel
  Aansluiting glasvezel
 • Lift
  Lift
 • Pantry
  Pantry
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 13-2.673 m2

€110 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed te noemen. Het kantoorgebouw ligt direct aan de Rijksweg A1 (Amsterdam – Amersfoort – Almelo), op korte afstand van de op- en afrit (nummer 13) Amersfoort-Noord. Doordat het verkeersknooppunt Hoevelaken slechts op twee kilometer afstand ligt, zijn de verbindingen met de rest van het land zonder meer uitstekend te noemen. De ontsluitingsweg Rondweg Noord, geeft een directe aansluiting op de rijkswegen A1 en A28. Deze snelwegen kruisen elkaar op het nabijgelegen verkeersknooppunt Hoevelaken.
Met het openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar middels diverse buslijnen vanaf en naar het NS-station Amersfoort Schothorst, welk NS-station is gelegen op het nabij gelegen bedrijvenpark “De Hoef”. Twee maal per uur vertrekt een bus vanaf Amersfoort Centraal Station naar het bedrijventerrein “Calveen”. De reistijd betreft circa 25 minuten. Vervolgens is het vanaf de bushalte circa 8 minuten wandelen naar het kantoorgebouw.

 • Auto
  Auto
 • Fiets
  Fiets
 • Nabij bus
  Nabij bus
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
Plan een bezichtiging of stel een vraag