Het alternatief voor Funda in Business: Deksfinder.nl

Stel je voor: je hebt een bedrijf dat aardig aan het groeien is. Het gaat goed met de zaken en je weet steeds meer klanten binnen te halen. Dat betekent ook dat je meer personeel moet aannemen om al het werk gedaan te krijgen. Goed nieuws natuurlijk, maar juist dit zorgt ervoor dat je het kantoor uitgroeit. Tijd om op zoek te gaan voor een nieuw kantoor! Het kantoor waar je in werkt heeft een grote invloed op de werksfeer en dus ook op de prestaties van jouw personeel. Zij moeten hier tenslotte komen om geïnspireerd en gemotiveerd te worden. Daarnaast wil je je klanten natuurlijk wel in een geweldig kantoor kunnen ontvangen. Maar waar begint de zoektocht naar een nieuw kantoor? Op bijvoorbeeld Funda? Of zoek je een alternatief? Lees hieronder de nadelen van Funda.

Grote kans dat je eerst online rondkijkt voordat je een makelaar aan de mouw trekt. Online kun je tenslotte rustig op zoek gaan naar de mogelijkheden van een nieuw kantoor en je verdiepen in de zaken die hierbij komen kijken. En zeg nu zelf, online iets regelen werkt tegenwoordig altijd nog het snelst. Op Deskfinder kan heel prettig online vinden wat je zoekt en alsnog binnen 3 uur bezichtigen! Waarom je kiest voor Deskfinder? Lees het hieronder.

deskfinder
desk image

Funda in Business

De kans is groot dat je via deze zoektocht bij een paar grote partijen terecht komt. Zo is Funda in Business bijvoorbeeld een naam die al snel bovenaan de zoekresultaten zal verschijnen. Funda kennen we allemaal als het gaat over het vinden van een nieuw huis, maar deze gigant heeft inmiddels ook een business voor ondernemers. Het is dan ook het grootste platform voor makelaars.

 


Elk aanbod voor een kantoorruimte dat de makelaars binnenkrijgen, wordt ook op Funda in Business gezet. Wanneer je via deze weg verder gaat, krijg je te maken met een verhuurmakelaar. Dat is op zich prima, maar er kleven ook een aantal nadelen aan vast. Het grootste nadeel is misschien wel dat de verhuurmakelaar flink wat geld verdient als jij via hem een kantoor huurt. Dat is dan ook de reden dat zij jou graag in één van hun panden ziet zitten. Op zich niets mis mee, maar dat zorgt er wel voor dat je slechts een klein gedeelte van de aangeboden bedrijfspanden te zien krijgt. Misschien loop je hierdoor wel het kantoor van jouw dromen mis. Maar wat je vooral mist als je op deze manier zoekt, zijn de onafhankelijke specialisten die je wel op een andere plek vindt.

desk image

Deskfinder.nl

Een geweldig alternatief waarbij je wel in contact komt met onafhankelijke specialisten, is Deskfinder.nl. Op de website van Deskfinder vind je een duidelijk overzicht met het actuele aanbod van bedrijfspanden in de Randstad, met name steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Met een team van ruim honderd vastgoedmakelaars, helpen wij jou graag bij de zoektocht van het bedrijfspand dat het beste bij jouw bedrijf past.

 

Kom je een pand tegen waar je oog op is gevallen? Dan is deze gemakkelijk op te slaan in jouw favorieten. Zo kun jij je favorieten op een later moment nog eens rustig met elkaar vergelijken. Heb je een winnaar gevonden die je wel eens in het echt wilt bekijken? Mooi. Een bezichtiging kan namelijk ook door het team van Deskfinder worden geregeld. Zelfs wanneer er haast achter zit en je op korte termijn een nieuw kantoor nodig hebt, ben je bij Deskfinder aan het juiste adres. Het is bij ons namelijk mogelijk om al binnen drie uur een bezichtiging te plannen. Zie jij jezelf al helemaal zitten in het nieuwe pand na de bezichtiging? Dan is het tijd voor de onderhandeling. Ook hierbij helpen we je graag. We houden rekening met jouw budget om een zo passend mogelijk aanbod te krijgen voor jouw nieuwe kantoor.

deskfinder
persoonlijk advies

Advies op maat

We begrijpen het helemaal als je er tegenop ziet om aan deze zoektocht te beginnen. Want ook al maken we het zo simpel mogelijk voor je, het kost hoe dan ook tijd. Kostbare tijd die je waarschijnlijk liever in je eigen expertise stopt. Geen probleem, het is ook mogelijk om alles uit handen te geven. Op basis van jouw persoonlijke eisen selecteren wij de geschikte locaties voor jou. Vervolgens plannen we een bezichtiging voor je in en onderhandelen wij voor de beste deal. Zo heb je hier zelf geen zorgen meer aan. Deskfinder is, anders dan Funda in Business, jouw persoonlijke, online kantoormakelaar.