Deskfinder: het huurplatform voor ondernemers

De stap nemen om uiteindelijk als ondernemer aan de slag te gaan, kan best spannend zijn. Anders dan werken voor een baas, moet je er nu zelf voor zorgen dat er maandelijks genoeg inkomsten binnenkomen. Daarnaast is het helemaal niet vanzelfsprekend om een kantoor te hebben waar jij elke dag naartoe kunt om te werken. Je kunt dit gewoon vanuit huis doen! Alhoewel… Dat klinkt misschien aantrekkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Want wist je dat de meeste ondernemers een stuk minder productief zijn wanneer ze vanuit huis werken? Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je dan wel productief de dag doorkomt als ondernemer, en daar hebben we een simpel antwoord op. Door te werken in een kantoor waar jij geïnspireerd, en gemotiveerd wordt. Op zoek naar een huurplatform voor ondernemers? Geen idee hoe je dit kantoor gaat vinden? Bij Deskfinder helpen we je graag.

Amsterdam
desk image

Huurplatform

Deskfinder.nl is het huurplatform voor ondernemers. Op de website vind je altijd het actuele aanbod van de kantoorpanden en werkplekken die worden aangeboden. Of dit nu in een creatieve ruimte is, een kantoorpand in een bedrijfsverzamelgebouw of juist in een business center, Deskfinder heeft het allemaal. Via de website kun je jouw persoonlijke voorkeuren instellen dankzij de handige zoekfilters, om het zoeken nog een stukje makkelijker te maken.


Kom je een kantoorpand tegen waar jij jezelf wel ziet zitten? Dan is deze heel gemakkelijk op te slaan in je favorieten dankzij het hartje. Handig, want zo kun je je favorieten op een later moment nog eens bekijken voordat je beslist waar je een bezichtiging gaat doen. Het mooie hieraan, is dat Deskfinder zelfs binnen 3 uur al een bezichtiging voor je kan regelen. Dus zelfs als er haast achter zit, is Deskfinder het perfecte huurplatform voor jou.

desk image

Productiviteit

Kan jouw ondernemerschap wel wat meer productiviteit gebruiken, maar heb je geen idee hoe? Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten bij het zoeken van een geschikt kantoor dat jouw productiviteit een boost zal geven.

 

Inrichting

De inrichting van een kantoor kan een goede bijdrage aan jouw productiviteit hebben. Sowieso scheelt het al door in een ruimte met werkende mensen te zitten. Dit zorgt er namelijk voor dat jij ook een stuk geconcentreerder aan het werk zult gaan. Daarnaast moet je wel een goed gevoel hebben bij de inrichting. Het blijkt dat mensen productiever worden wanneer ze in een fijne ruimte met mooie spullen werken, dan in een saai kantoor.

 

Ontspan

Hard werken is belangrijk, maar goed kunnen ontspannen misschien wel des te meer. Let bij jouw zoektocht naar dat perfecte kantoor ook op de ontspan-ruimtes van kantoren. Staat er een bank, een zitzak of een andere fijne stoel waar jij even in kunt relaxen? Dan staat dit kantoor al een streepje voor.

 

Geen afleiding

Het voordeel van thuiswerken is dat je in principe met niemand rekening hoeft te houden. Je kunt bellen wanneer je wilt en gaan lunchen wanneer dit voor jou het beste uitkomt. In een ruimte met andere flexwerkers en ondernemers, is dit natuurlijk wel even anders. Kijk daarom of er ook aparte ruimtes zijn waar je kunt bellen, zodat je zeker weet dat jij niemand hoeft te storen als je een telefoontje moet plegen. Zo ben je er zeker van dat jij ook niet afgeleid zult worden van de belletjes van iemand anders.

 

Voldoende licht

Een ander belangrijk onderdeel in een kantoor is het licht. In een donkere ruimte word je sneller moe waardoor de productiviteit ver te zoeken is. Ga voor een licht kantoor! Uit onderzoek blijkt zelfs dat je hierdoor beter werkt, presteert en in de avond ook makkelijker in slaap valt.

 

Planten

Ook planten in een kantoor doen een hoop goed voor de productiviteit. Ze hebben namelijk een positief effect op onze prestaties, zijn stressverlagend en zorgen voor een betere zuurstof in de ruimte. De lucht wordt door de planten gefilterd, wat voor een zuiverdere lucht zorgt. Kom je een kantoor tegen dat vol staat met planten? Dan kun je deze direct aan je favorieten toevoegen!

 

Kleur

Gek genoeg heeft de kleur van het kantoor ook een grote invloed op de werksfeer. Een beetje kleur in een ruimte maakt je niet alleen vrolijker, het maakt je namelijk ook nog productiever en het zorgt voor minder stress.

teamwork
deskfinder

Deskfinder helpt jou

Wanneer je eenmaal de kantoorplek van je dromen bent tegengekomen, wil je hier natuurlijk wel de scherpste prijs voor betalen. Zelfs bij de onderhandeling van de prijs kan Deskfinder je helpen. Wij zorgen ervoor dat jij hier de beste deal uit haalt. We begrijpen dat je als ondernemer geen onnodige uitgaven wil doen en dat is juist zo mooi hieraan. Onze service is volledig gratis te gebruiken!

 

Zit je met je handen in het haar bij de zoektocht naar een kantoor of heb je helemaal geen tijd om aan deze zoektocht te beginnen? Geen probleem, want ook hierbij kan Deskfinder je helpen. We kunnen deze zoektocht zelfs volledig van je overnemen, zodat jij je kan blijven focussen op je werk. Op basis van jouw persoonlijke eisen selecteren wij de geschikte locaties voor jou. Vervolgens plannen we een bezichtiging voor je in en onderhandelen wij voor de beste deal. Heb je vragen over de service van Deskfinder of kun je wel wat advies op maat gebruiken? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We staan voor jou klaar om mee te denken en helpen je graag verder.