De grootste verschillen tussen Funda in Business en Deskfinder.nl

Groeit je business flink en is het daarom tijd voor een nieuwe kantoorruimte voor jouw bedrijf? Als je een beetje research gaat doen naar het vinden van een nieuw kantoorpand, kom je waarschijnlijk al snel uit bij grote partijen als Funda in Business. Wat zijn de verschillen dan tussen Funda in Business en Deskfinder.nl? Nou, wist je dat je waarschijnlijk veel meer geluk haalt door te zoeken via een onafhankelijk kantorenplatform zoals Deskfinder.nl? Deskfinder heeft namelijk een grote groep onafhankelijke vastgoedmakelaars achter zich staan, die jou graag helpen bij deze zoektocht. Bij Funda in Business daarentegen kom je vaak in aanraking met een makelaar die alleen zijn ‘eigen’ kantoren aan jou wilt verhuren, dit is tenslotte hun manier om geld te verdienen. Dat zorgt er dan ook voor dat je slechts een beperkt aanbod te zien zult krijgen, namelijk alleen wat deze makelaar jou te bieden heeft. Het kan ook anders.

Het aanbod is overal zo groot, dat je misschien niet weet waar je moet beginnen. Toch heb je waarschijnlijk wel een paar punten in je achterhoofd waar het kantoor aan moet voldoen. In welke stad en wijk staat het, wil je een parkeergarage, vergaderruimte en schoonmaakservice? En hoeveel personen moeten erin passen? Op Deskfinder.nl maak je gebruik van handige filters waarmee je de resultaten al kunt filteren voordat je met de zoektocht begint. Zo krijg je het actuele aanbod te zien dat aansluit op jouw voorkeuren. De kantoren die jouw voorkeur hebben, kun je gemakkelijk opslaan onder je favorieten. Zo kun je deze op een later moment nog eens met elkaar vergelijken. Lees hieronder de grootste verschillen.

funda en deskfinder

Funda in Business vs. Deskfinder.nl

De manier van werken is nogal verschillend bij Funda in Business en een kantorenplatform als Deskfinder. Maar wat zijn nu precies de verschillen? We zetten de belangrijkste punten onder elkaar.

 

Onafhankelijke vastgoedmakelaars

Wanneer je bij Funda in Business op zoek gaat naar een kantoorruimte, krijg je al snel te maken met een makelaar. Het is natuurlijk zijn werk om jou in één van zijn kantoorpanden te zetten, daar verdient hij tenslotte aan. Maar dit zorgt er ook voor dat jij slechts een beperkt aanbod van de aangeboden kantoren te zien krijgt.

Bij Deskfinder maken we gebruik van onafhankelijke vastgoedmakelaars. Daardoor blijft het aanbod ruim en is de kans een stuk groter dat jij het perfecte kantoorpand voor jouw bedrijf zult vinden.

 

Aanbod

Bij Deskfinder vind je altijd het actuele aanbod, ongeacht door wie het wordt aangeboden. Ben je op zoek naar een werkplek in een kantoortuin, een flexwerkplek, of juist in een business center, bij Deskfinder vind je het allemaal. Weet je precies waar je naar op zoek bent? Dan kun je je persoonlijke voorkeuren toepassen in de filters. Zo wordt het vinden van een kantoor nog makkelijker.

Funda in Business en Deskfinder.nl
kantoor ruimte

Helpen onderhandelen over de prijs

Hoewel een grote partij als Funda in Business natuurlijk het liefst de scherpste prijs voor zichzelf eruit haalt, helpen we bij Deskfinder juist bij het onderhandelen. We kunnen ons voorstellen dat het onderhandelen best lastig kan zijn. Misschien is dit niet jouw sterkste kant en laat je het liever aan iemand anders over. Geen probleem! We houden rekening met jouw persoonlijke wensen en het budget, om alleen maar de beste deal er voor jou uit te halen.

 

Advies op maat

Zit je in een drukke periode met je bedrijf en wil je geen tijd verdoen met het zoeken naar een geschikt kantoor? Geen zorgen, we begrijpen dit volledig. Dat is dan ook de reden dat we deze zoektocht zelfs volledig van jou over kunnen nemen. Zo kun jij je blijven focussen op je eigen bedrijf, en doet het team van Deskfinder waar het goed in is. Op basis van jouw persoonlijke eisen selecteren wij de geschikte locaties voor jou. Vervolgens plannen we een bezichtiging voor je in en, zoals gezegd, onderhandelen wij voor de beste deal. Dat maakt Deskfinder, anders dan Funda in Business, een stuk persoonlijker.

Heb je vragen over de service van Deskfinder of kun je wel wat advies op maat gebruiken? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We staan voor jou klaar om mee te denken en helpen je graag verder.