09 mei 2019

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikt bedrijfspand voor je onderneming, dan zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Eén van die dingen is parkeergelegenheid. Niet alleen voor jezelf en voor personeel, maar ook voor klanten en andere bezoekers. Hoeveel parkeerplek is er rondom het pand te vinden? Met name in de grote steden is parkeren op straat de afgelopen jaren fors duurder geworden. Een bedrijfspand met garage biedt dan uitkomst.

Heb je besloten dat een bedrijfspand met garage voor jou de beste keus is? Dan is het goed om vooraf te bedenken aan hoeveel auto’s de garage ruimte moet bieden. Vraag bij je medewerkers na wie er met de auto komt of van plan is dat in de toekomst te gaan doen. Hou niet alleen rekening met je eigen personeel, maar ook met eventueel bezoek. Denk aan freelancers, zakenpartners, opdrachtgevers, klanten en leveranciers. Ook voor hen is het prettig als zij veilig en gemakkelijk bij je bedrijfspand kunnen parkeren!

bedrijfspand met garage

Voorzieningen voor je bedrijf

Op de website van Deskfinder kun je bij het aanbod niet alleen aangeven hoe groot je kantoorruimte moet zijn en in welke regio je op zoek bent, maar ook welke voorzieningen voor je bedrijf je belangrijk vindt. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Wil je echt een bedrijfspand met garage of is parkeergelegenheid rondom het pand voldoende?
  • Vind je het belangrijk om dicht bij de snelweg gevestigd te zijn?
  • Wil je 24 uur per dag toegang hebben tot je bedrijfspand?
  • Is het belangrijk dat er een lift in het pand aanwezig is?
  • Zoek je een bedrijfspand waar huisdieren zijn toegestaan?
  • Heb je behoefte aan vergaderruimte in het bedrijfspand?
  • Wil je gebruik maken van een schoonmaak service?
  • Geef je de voorkeur aan een creatieve omgeving?

Vink de voorzieningen aan die voor jou belangrijk zijn. Op die manier kun je het aanbod filteren en snel een geschikt bedrijfspand met garage vinden dat in alle opzichten aan je wensen en behoeften voldoet!

Benieuwd waar andere ondernemers vaak naar op zoek zijn? Lees ons blog met de top criteria van ondernemers die een bedrijfsruimte zoeken.