Fascinatio Boulevard 350, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Fascinatio Boulevard 350

Omschrijving

Algemeen
In het prominent aan de A16 gelegen kantoorgebouw ”Trinity” aan de Fascinatio Boulevard 350 op Brainpark III te Rotterdam is momenteel nog circa 1.327 m² kantoorruimte op de 11e verdieping, voor verhuur beschikbaar.

Het kantoorgebouw, waarin naast PWC ook de gerenommeerde bedrijven Fagron en Rockwell zijn gevestigd, biedt kwalitatief zeer hoogwaardige kantoorruimte met mogelijkheden tot het huren van archiefruimte alsmede uitstekende parkeervoorzieningen.

In 2021 zijn de algemene voorzieningen van het gebouw compleet gerestyled. Men wordt vriendelijk ontvangen door de dames en heren van de hospitality en beveiliging. Op de begane grond is wachtruimte en fraaie gelegenheid om te vergaderen (pay per use) of informeel te overleggen met een kop koffie. Op de eerste etage beschikt Trinity over een modern bedrijfsrestaurant en separate koffiebar met een barista voor de lekkerste koffie en thee. Met mooi weer kan met buiten op het terras van de lunch genieten.

Het kantoorgebouw is gesitueerd op een uitstekende zichtlocatie, direct langs de rijksweg A16, aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Brainpark III beschikt over een eigen afrit vanaf de A16. Vanuit het kantoor heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Parkeren
De onder het gebouw gelegen en daartoe behorende ruim opgezette parkeergarage biedt de huurders van kantoorgebouw “Trinity” de mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren op basis van een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 48 m² v.v.o kantoorruimte. Voor de beschikbare 11e etage zijn 21 parkeerplaatsen beschikbaar.
Tevens zijn er (gratis) parkeermogelijkheden langs de openbare weg.

Indeling
Voor de verhuur zijn momenteel de navolgende verdiepingen beschikbaar:
Verdieping Grootte
11e verdieping 1.327,00 m² *

* Het metrage is V.V.O. inclusief omslag algemene ruimte van het gebouw en exclusief het aandeel van 85,39 m² in het bedrijfsrestaurant gelegen op de 1e etage.

Locatiegegevens
Kantoorgebouw Trinity is uitstekend bereikbaar. Een eigen oprit van de A16 zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid van Brainpark III per auto. Op korte rijafstand is het vliegveld ‘Rotterdam- The Hague Airport’ gelegen, met zijn directe verbindingen naar meer dan 40 bestemmingen in en buiten Europa, waaronder Londen City, Manchester, München, Rome en Barcelona. Rotterdam Centrum is 15 minuten en via de Ring Rotterdam zijn de steden Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Dordrecht uitstekend aan te rijden. Parkeren kan men in de garage. Tevens zijn er een aantal parkeermogelijkheden langs de openbare weg.

Ook per openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar door zijn ligging op korte loopafstand van het bus- en metrostation “Kralingse Zoom”, vanaf waar je binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam bent of op de intercity treinstations Rotterdam Centraal, Blaak of Alexander.

Energielabel
A.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
– representatieve centrale entreehal met wachtruimte en receptiediensten;
– toegangscontrole middels key-cardsysteem;
– hoogwaardig afgewerkte casco gerenoveerde kantoorvloeren;
– flexibel indeelbare kantoorvloeren;
– sanitaire groepen per etage;
– veel lichtinval in de kantoren middels de vele grote raampartijen;
– luchtbehandeling met topkoelinginstallatie;
– 4 personenliften alsmede 1 goederenlift;
– parkeergarage;
– stadsverwarming;
– tl-hoogfrequente verlichtingsarmaturen.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 195,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met b.t.w. en servicekosten.

Parkeerplaatsen
€ 1.250,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar, waarna telkenmale verlengd voor aansluitende periode van 5 jaar.

Voorschot servicekosten
€ 35,– per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Voorschot elektraverbruik
Nader vast te stellen wegens fluctuerende energieprijzen.

Bedrijfsrestaurant
De vergoeding voor het gebruik van het gemeenschappelijke bedrijfsrestaurant bedraagt € 10,90 per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w., zijnde een vaste bijdrage voor de mogelijkheid tot gebruik van de ruimte van het bedrijfsrestaurant.
Daarnaast is huurder voor het gebruik van de cateringfaciliteiten (exploitatie) een voorschotbedrag van € 12,50 per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w. verschuldigd.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 195 /m2/jaar

Servicekosten € 35 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.327 m2 (in units vanaf 1327 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag