Fascinatio Boulevard 350

Omschrijving

Algemeen
In het prominent aan de A16 gelegen kantoorgebouw ”Trinity” aan de Fascinatio Boulevard 350 op Brainpark III te Rotterdam is momenteel nog circa 1.327 m² kantoorruimte op de 11e verdieping, voor verhuur beschikbaar.

Het kantoorgebouw, waarin tevens PWC is gevestigd, biedt kwalitatief zeer hoogwaardige kantoorruimte met mogelijkheden tot het huren van archiefruimte.

Het gebouw beschikt onder andere over:
* een riante receptie-/ ontvangst-/ loungeruimte;
* een bedrijfsrestaurant;
* een ruime ondergrondse parkeergarage.

Het kantoorgebouw is gesitueerd op een uitstekende zichtlocatie, direct langs de rijksweg A16, aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Vanuit het kantoor heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Services
Het gebouw is onlangs volledig gerestyled naar een full-service kantoorgebouw met meer dan alleen kantoorruimte. Hierbij is het gebouw voorzien van onder andere:
– hoogwaardige entreehal waarin bezoek wordt ontvangen door hostesses en waar gebruikers en bezoekers van het gebouw onder het genot van een kop koffie informeel met elkaar kunnen ontmoeten;

– volledig geoutilleerd vergaderruimten op de begane grond waar op basis van pay per use gebruik van kunnen worden gemaakt;

– ruim opgezet restaurant gelegen op de 1e verdieping waar gebruikers van het gebouw een gezonde lunch kunnen bestellen alsmede informeel kunnen overleggen;

– terras op de 1e verdieping.

Parkeren
De onder het gebouw gelegen en daartoe behorende ruim opgezette parkeergarage biedt de huurders van kantoorgebouw “Trinity” de mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren op basis van een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 48 m² v.v.o kantoorruimte. Tevens zijn er parkeermogelijkheden langs de openbare weg.

Indeling
Voor de verhuur zijn momenteel de navolgende verdiepingen beschikbaar:
Verdieping Functie Grootte
11e verdieping kantoorruimte 1.327,00 m²

Locatiegegevens
Kantoorgebouw Trinity is uitstekend bereikbaar. Een eigen oprit van de A16 zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid van Brainpark III per auto. Op korte rijafstand is het vliegveld ‘Rotterdam- The Hague Airport’ gelegen, met zijn directe verbindingen naar meer dan 40 bestemmingen in en buiten Europa, waaronder Londen City, Manchester, München, Rome en Barcelona. Rotterdam Centrum is 15 minuten en via de Ring Rotterdam zijn de steden Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Dordrecht uitstekend aan te rijden. Parkeren kan men in de garage. Tevens zijn er een aantal parkeermogelijkheden langs de openbare weg.

Ook per openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar door zijn ligging op korte loopafstand van het metrostation “Kralingse Zoom”, vanaf waar je binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam bent of op de intercity treinstations Rotterdam Centraal, Blaak of Alexander.

Energielabel
A.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
– representatieve centrale entreehal met wachtruimte en receptiediensten;
– toegangscontrole middels key-cardsysteem;
– hoogwaardig afgewerkte casco gerenoveerde kantoorvloeren;
– flexibel indeelbare kantoorvloeren;
– veel lichtinval in de kantoren middels de vele grote raampartijen;
– luchtbehandeling met topkoelinginstallatie;
– 4 personenliften alsmede 1 goederenlift;
– parkeergarage;
– stadsverwarming;
– tl-hoogfrequente verlichtingsarmaturen.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 165,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met b.t.w. en servicekosten.

Parkeerplaatsen
€ 1.250,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar, waarna telkenmale verlengd voor aansluitende periode van 5 jaar.

Voorschot servicekosten
€ 25,– per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Voorschot elektraverbruik
€ 7,– per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Bedrijfsrestaurant
De vergoeding voor het gebruik van het gemeenschappelijke bedrijfsrestaurant bedraagt € 10,90 per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w., zijnde een vaste bijdrage voor de mogelijkheid tot gebruik van de ruimte van het bedrijfsrestaurant.

Daarnaast is huurder voor het gebruik van de cateringfaciliteiten een voorschotbedrag van € 12,50 per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w. verschuldigd.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 165 /m2/jaar

Servicekosten € 35 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.327 m2 (in units vanaf 1327 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag