Coolsingel 135, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Coolsingel 135

Omschrijving

Kantoorgebouw FORUM
Het voormalig monumentale bankgebouw aan de Coolsingel is volledig herontwikkeld en heeft de naam FORUM, gelegen midden in het hart van Rotterdam. Het gebouw bevindt zich op een prachtige zichtlocatie aan de Coolsingel, tussen de Lijnbaan, het Binnenwegplein en de Beurstraverse.

Essentie van de ontwikkeling
FORUM is een mixed-use ontwikkeling bestaande uit retail, food & beverage, kantoren en woningen. De totale FORUM ontwikkeling bestaat uit ca. 60.000 m².

Locatie
Het object ligt midden tussen alle denkbare voorzieningen. Op loopafstand vindt men winkels, fitness, bioscopen, theaters, musea, casino, terrassen en hotels.

OMA en Wessel de Jonge Architecten
Het doel van de architecten was om de allerhoogste kwaliteit te waarborgen. Wessel de Jonge heeft verregaande veranderingen aangebracht in het monumentale gebouw om deze in zijn oude glorie te herstellen. OMA ontwierp het nieuwe winkelpand en de woontoren.

Bereikbaarheid
Per auto
FORUM is goed bereikbaar met de auto vanaf de ring (A20 & A16) Rotterdam. De reistijd naar Rotterdam The Hague Airport bedraagt 15 minuten.

Per openbaar vervoer
FORUM is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het schuin tegenover Forum gelegen metrostation Beurs/Churchillplein is het kruispunt van de noord/zuid- met de oost/westlijn en biedt een directe verbinding met het Centraal Station, Station Blaak en Station Alexander. Verder liggen direct voor het gebouw haltes voor bus en tram.

Opleveringsniveau
Kantoorruimte
Deze ruimte wordt door Verhuurder casco gerenoveerd worden opgeleverd, d.w.z. inclusief afgewerkte wanden, installaties systeemplafonds met verlichting en sanitaire voorzieningen.

Beschikbaarheid
Kantoorruimte
5e verdieping: circa 1.380 m² v.v.o.

Huurprijsindicatie
Kantoor
5e verdieping: € 200,00 per m² per jaar.

Oplevering
Per direct.

Voorschot servicekosten
Nader overeen te komen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 200 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.446 m2 (in units vanaf 1446 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag