Molendijk 12, Oud-beijerland | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Molendijk 12

Omschrijving

Algemeen
Schitterend dubbel winkelpand (frontbreedte ± 10 meter) aan de Molendijk 12-16 in het gezellige centrum van Oud-Beijerland. De publieks-/verkoopruimte is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping met aanvullende opslag- en facilitaire ruimten in de kelder en op de tweede verdieping.

De samengevoegde panden hadden in het verleden verschillende gebruiksfuncties en zijn toentertijd kadastraal gesplitst in drie appartementsrechten. In 2007 heeft de huidige eigenaar-gebruiker de appartementsrechten verworven en het geheel samengetrokken en gerenoveerd tot het huidige hoogwaardige afwerkniveau en gebruik.

Indeling
De ruimte is als volgt over het gebouw verdeeld:

Kelder: ca. 45 m² b.v.o.
Begane grond: ca. 229 m² b.v.o.
1e verdieping: ca. 201 m² b.v.o.
entresol : ca. 56 m² b.v.o.
2e verdieping: ca. 187 m b.v.o
Totaal : ca. 718 m² b.v.o.

Levering
Het geheel zal leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik worden overgedragen. Uitgangspunt van de verkoop is dat het in huidige staat as is, where is, wordt overgedragen.

Bereikbaarheid
De winkelruimte is gelegen in het Centrum en is zowel per eigen vervoer als met openbaar vervoer prima bereikbaar. Er zijn in de omgeving meerdere parkeerterreinen gelegen, parkeren in het centrum van Oud Beijerland is gratis.

Binnen ca. 10 autominuten ligt de Rijksweg A29, die zorgt voor een snelle verbinding tussen Rotterdam (ca. 20 min), Breda en Zeeland. Ook de Rijksweg A16 is goed bereikbaar middels de Kiltunnel bij ’s Gravendeel.

Bestemmingsplan
Conform opgave van de website Ruimteltelijkeplannen.nl is de bestemming ter plaatse “Gemengd”. De aangewezen gronden zijn mede bestemd voor detailhandel, horeca (categorie 1), maatschappelijke voorzieningen en wonen.

Koopsom
€ 799.000,00 k.k.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Oud-Beijerland
Sectie: D
Nummer: 5524
Indices: A1 t/m A3.

Vereniging van Eigenaars
Aangezien alle drie de appartementsrechten eigendom zijn van verkoper is de Vereniging van Eigenaars niet actief.

Energielabel
Uiterlijk bij de eigendomsoverdracht zal door verkoper een geldig energielabel worden verstrekt.

Bouw- en renovatiejaar
Volgens gegevens uit de BAG dateert de bebouwing uit 1954. In 2007/’08 is geheel samengevoegd en gerenoveerd.

Zekerheidstelling
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst, ter meerdere zekerheid, een onvoorwaardelijk bankgarantie, ter grootte van 10% van de koopsom, bij de notaris deponeren.

Notaris
Koper is gerechtigd de notaris te kiezen die hij wenst te belasten het opstellen van de koopakte en de levering van het registergoed stellen van de koopovereenkomst. Alle kosten van overdracht, waaronder begrepen de overdrachtsbelasting, het kadastrale recht en de notariskosten zijn voor rekening van koper.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Koopsom € 799.000 - Kosten koper

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Winkelruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 662 m2 (in units vanaf 662 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag