Thomas R. Malthusstraat 1, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Thomas R. Malthusstraat 1

Omschrijving

Object

Het object ‘Adam Smith Building’ is ontworpen door Aukett Associates Europe in 2002 en bestaat uit laag- en hoogbouw. Het is een indrukwekkend high-end kantoorgebouw welke recentelijk is gerenoveerd en voldoet aan de voorkeuren en wensen van de hedendaagse kantoorgebruiker. De kantoorruimten, het atrium en de gemeenschappelijke ruimten hebben een nieuwe en frisse uitstraling. Tevens is het gebouw voorzien van een nieuwe supermarkt, koffiebar en restaurant, gefaciliteerd door WeCanteen.

Het gebouw heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 20.786 m², verdeeld over 13 verdiepingen van ca. 1.000 m² VVO tot 2.500 m² VVO.
De gevel is voorzien van verschillende materialen die zorgen voor een moderne look & feel met voldoende daglicht op de kantoorverdiepingen. Dit daglicht resulteert in een gezonde en inspirerende werkomgeving. TKB, KBAB Bank, CAN Europe, Tribes, Nichia Europe en Expereo International zijn gehuisvest in Adam Smith Building.

Informatie

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel ca. 1.963 m² VVO turn-key kantoorruimte beschikbaar op de 6e verdieping, als volgt verdeeld:
In de laagbouw ca. 954 m²
In de hoogbouw ca. 1.009 m²
* Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 250 m².

Huurprijs
In de laagbouw € 195,- per m² per jaar
In de hoogbouw (turn-key) € 225,- per m² per jaar

Huurtermijn
Vanaf 1 jaar.

Servicekosten
€ 55,- per m² per jaar, zijnde een voorschot welke wordt verrekend op basis van jaarlijkse nacalculatie.
Bovenstaande prijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Opleveringsniveau
In huidige, turn-key staat.

Bereikbaarheid

Per auto
Dankzij de ligging nabij de Ringweg A10 is de bereikbaarheid richting Riekerpolder zeer gunstig. Het object is gemakkelijk te bereiken via de afslag Sloten-Slotervaart (S107), of via de A4 slag Sloten (Anderlechtlaan). Tevens is het object via de A9 ook goed te bereiken.

Per openbaar vervoer
Adam Smith Building is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De ‘Rieker Circle Line – 68’ zorgt ervoor dat er extra shuttle bussen rijden tijdens de spitsuren. Deze shuttle bus verbindt Riekerpolder met metrostation Henk Sneevlietweg, die een directe verbinding heeft met NS-stations Zuid, Sloterdijk, Lelylaan, RAI, Duivendrecht en Zuidoost. Vanaf station Lelylaan is het nog slechts enkele minuten naar Schiphol.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 195 /m2/jaar

Servicekosten € 55 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.968 m2 (in units vanaf 250 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag