Kantoorruimte huren Helicopterstraat 23, Amsterdam | Deskfinder.nl

Helicopterstraat 23

Omschrijving

Object
Aan de Helicopterstraat 23 staat dit kantoorgebouw in het populaire Schinkelgebied (Amsterdam Oud-Zuid). Het gebouw beschikt over een representatieve entree met veel glas en heeft een industriële uitstraling. De totale oppervlakte bedraagt circa 1.150 m², verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 438 m² VVO kantoorruimte beschikbaar bestaande uit de begane grond en de eerste verdieping, welke als volgt is verdeeld:

Begane grond 50,18 m²
1e verdieping 387,35 m²

Parkeerplaatsen
Bij het gehuurde behoren 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Aanvaarding
1 oktober 2023.

Huurtermijn
In overleg.
 
Huurprijs
Kantoorruimte € 225,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Parkeerplaatsen
De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 2.250,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 55,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Energielabel
C.

Bereikbaarheid
Per openbaar Vervoer:
Zowel metrostation Henk Sneevlietweg als het Hoofddorpplein zijn op loopafstand gelegen, vanaf hier gaan diverse metro, tram- en busdiensten. Het gebouw is daarnaast met de buslijnen 62 en 145 ook uitstekend te bereiken.

Per auto
Het complex is net binnen de ringweg A10 gelegen, ten zuidwesten van Amsterdam, waardoor deze locatie zeer goed bereikbaar is per auto via afslag S107.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een zekerheid te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met BTW.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 225 /m2/jaar

Servicekosten € 55 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 438 m2 (in units vanaf 438 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag