Vind de unieke werkplek in Rotterdam

Vind je het tijd om dat rumoerige koffietentje met slecht werkend internet in te ruilen voor een wat professionelere locatie? We begrijpen dat je geen zin hebt om de hoofdprijs te betalen voor een leuke kantoorplek. Maar heb je al eens aan een flexplek gedacht? Het is een ideale manier waar je wel een eigen plek hebt om te werken, zonder de hoge kosten die je hebt bij het huren van een kantoorpand. Geen idee hoe je aan de slag moet gaan om de ideale flexplek in Rotterdam Prins Alexander te vinden? Deskfinder helpt je hierbij!

Bij het vinden van een flexplek in Rotterdam Prins Alexander, ben je bij Deskfinder aan het juiste adres. We zijn een onafhankelijk kantorenplatform met een team van ruim 100 vastgoedmakelaars achter ons. We kunnen jou voorzien van advies en een bezichtiging voor jou regelen. Deze kan zelfs, als het nodig is, binnen drie uur al gepland worden.

werkplek in rotterdam kralingen crooswijk
Dankzij de zoekfilters van Deskfinder vind jij gemakkelijk en kosteloos jouw ideale kantoorpand

Flexplek in Rotterdam Prins Alexander

Werken vanuit huis of in een koffietentje is natuurlijk prima om mee te beginnen als zzp’er. Maar op een gegeven moment ben je wel eens toe aan iets anders. Werken in een wat professionelere omgeving kan veel goed doen voor je productiviteit. Je wordt hier immers niet afgeleid door bijvoorbeeld de afwas die nog gedaan moet worden. Daarnaast zit je met gelijkgestemden in een ruimte, wat zorgt voor een fijne werksfeer.

Ook in Rotterdam komen er steeds meer flexplekken bij. Rotterdam Prins Alexander heeft de perfecte voorzieningen om te werken. De wijk is dan ook flink in trek bij ondernemers. Er zijn hier een aantal mooie kantoorpanden waar ook flexwerkplekken te huur zijn. De plek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Tegenwoordig komen ook hier steeds meer coworking spaces, creatieve broedplaatsen en ruimtes om een flexplek te huren. Ideaal dus!

Dankzij de zoekfilters van Deskfinder vind jij gemakkelijk en kosteloos jouw ideale kantoorpand

Voordelen van flexplekken

Er zijn eerder al een paar voordelen van flexplekken genoemd, maar er zitten nog veel meer voordelen aan. Zoals gezegd zit je met gelijkgestemden, wat bevorderlijk is voor de werksfeer. Maar dit zorgt er ook voor dat je wat makkelijker dingen kunt overleggen. Zij zitten tenslotte in hetzelfde schuitje als jij en willen misschien wel met je sparren over bepaalde onderwerpen. Op die manier voelt het een beetje alsof je weer collega’s hebt, met de voordelen van zelfstandige zijn. Daarnaast kan het heel goed voor je netwerk zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Een hoop ondernemers maken gebruik van flexplekken, dus de kans is groot dat je iemand die wellicht een nieuwe klant kan worden. De prijs die je voor de flexplek betaald, werk je er op deze manier dus alweer uit.

In een flexplek zul je een stuk minder snel afgeleid zijn dan wanneer je vanuit huis of in een koffietentje werkt. Je weet dat het internet goed werkt, in de meeste gevallen kun je een paar uur per maand gebruik maken van een vergaderruimte als dat nodig is en vaak heb je een plek om even een telefoontje te plegen.

Waar moet je op letten?

Als je op zoek gaat naar een flexwerkplek, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Namelijk:

– Locatie: hoe ver ben jij bereid om te reizen naar je werkplek?
– Budget: hoeveel mag de flexplek maximaal kosten?
– Voorzieningen
– Is er een postvak?
– Welke mensen huren hier al een plek?

Bedenk wat voor jou belangrijk is en maak op basis hiervan een keuze voor de flexplek die bij jou past.

Top