Chat with us, powered by LiveChat

Bedrijfsruimte in Utrecht huren?

Of je nu op zoek bent naar een flexibele werkplek voor je startup, een groot kantoorpand of een business center dat gericht is op bedrijven in de creatieve sector, via Deskfinder vind je snel en gemakkelijk de ideale bedrijfsruimte in Utrecht. En onze service kost je helemaal niets!

Utrecht is een levendige stad op een zeer centrale locatie die zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken is. De stad heeft een bijzondere aantrekkingskracht, met name op studenten en bedrijven. Utrecht heeft de snelst groeiende economie van ons land en is dan ook de voorkeursstads voor vele internationale conferenties en beurzen. Met een bedrijfsruimte in Utrecht ben je verzekerd van talloze netwerkmogelijkheden. En dat geeft je onderneming alle ruimte om te groeien.

Hoe ziet het aanbod kantoorruimtes te huur eruit in Utrecht?

Er zijn door de hele stad kantoorruimtes te huur te vinden. Ben je op zoek naar een bijzondere, sfeervolle locatie voor je bedrijf? In het centrum van Utrecht zijn veel oude kerken en kloosters te vinden waar nu werkplekken en kantoorruimtes te huur zijn. Ook de grachtenpanden, die bereikbaar zijn via trappen die naar beneden leiden, zijn zeer populair bij kleine bedrijven.

Behalve het centrum van Utrecht is ook Papendorp een zeer populaire locatie voor bedrijven. Dit kantoorgebied, dat op het knooppunt van de A2 en A12 is gelegen, is ideaal voor wie op zoek is naar een kantoor in een business center of bedrijfsverzamelgebouw. Past een kantoorvilla beter bij je onderneming? Dan vind je in Utrecht Oost ongetwijfeld wat je zoekt.

desk image

Waarom Deskfinder?

usp icon1

Altijd het meest actuele aanbod

Deskfinder biedt een volledig en actueel overzicht van alle bedrijfsruimtes die er te huur zijn in Utrecht. Of je nu alleen op zoek bent naar een plekje voor jezelf, naar een ruimte in een business center of naar een kantoorunit, wij hebben alles op een rijtje gezet.

usp icon1

Simpel, snel en gratis

Dankzij de handige filteropties op Deskfinder.nl kun je snel en gemakkelijk een geschikte bedrijfsruimte in Utrecht vinden. Bovendien is het gebruik van Deskfinder voor jou helemaal gratis!
usp icon1

Deskundig advies

Je hebt een bedrijfsruimte nodig, maar weet niet zo goed wat voor kantoortype het beste bij je onderneming past? Deskfinder kan je ook helpen met een deskundig advies op maat! Zo weet je straks zeker dat je een bedrijfsruimte hebt die écht bij je past.
usp icon1

Direct een bezichtiging

Kun je niet wachten om die ene kantoorruimte in Utrecht in het echt te bekijken? Hoeft ook niet; wij regelen vandaag nog een bezichtiging voor je! Dat kan in de meeste gevallen al binnen 3 uur.

Wat Deskfinder voor jou kan betekenen

Wij helpen je graag bij het vinden van geschikte bedrijfsruimte in Utrecht. Of je nu op zoek bent naar een flexibele werkplek, een full-service kantoorunit of een pand waar je per m2 kunt huren, op Deskfinder.nl vind je het volledige aanbod bedrijfsruimtes in Utrecht. Maar we doen meer dan alleen het actuele aanbod inzichtelijk maken. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor vrijblijvend deskundig advies. Helemaal kosteloos! Laat ons weten wat je zoekt, en wij vinden het voor je.

desk image
desk image

Ook buiten Utrecht helpen wij je graag aan een bedrijfsruimte. Waar staat jouw droom kantoor?

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Utrecht