Chat with us, powered by LiveChat

Bedrijfsruimte in Rotterdam huren?

Of je nu op zoek bent naar een groot kantoor voor je internationale onderneming of naar een flexibele werkplek waar je je freelance werkzaamheden kunt uitvoeren, het kan allemaal in Rotterdam.

Je denkt erover om een bedrijfsruimte in Rotterdam te huren, maar twijfelt nog of dit wel de juiste locatie is voor je onderneming? Niet nodig! Er zijn volop redenen om voor Rotterdam te kiezen. Als de grootste havenstad van Europa biedt Rotterdam grenzeloze mogelijkheden, zowel voor grote gevestigde bedrijven als voor kleine startups. Met maar liefst 940.000 m2 aan kantoorruimte staat de stad, na Amsterdam, op de tweede plek van steden met de meeste kantoorruimte van ons land.

Ook wat betreft bereikbaarheid laat Rotterdam niets te wensen over. De stad heeft een uitstekende aansluiting op de Nederlandse spoorwegen, en ook het openbaar vervoer in de stad zelf is prima geregeld. Ook met de auto is Rotterdam zeer goed bereikbaar. Ook de vernieuwende architectuur van de stad heeft op veel bedrijven een grote aantrekkingskracht.

Hoe ziet het aanbod kantoorruimtes te huur eruit in Rotterdam?

Rotterdam biedt een zeer divers aanbod kantoorruimtes te huur. Ben je op zoek naar een modern kantoorpand? Rondom Rotterdam Centraal zijn veel van dit soort panden te vinden.

Zoek je een inspirerende locatie, dan moet je zeker even een kijkje nemen in het Rotterdamse havengebied en rondom Schiedam. Hier zijn namelijk veel oude fabriekshallen te vinden die opnieuw in gebruik zijn genomen door creatieve en kunstzinnige bedrijfjes. Uiteraard zijn er ook volop kantoorruimtes in business centers en coworking spaces te vinden in de grootste havenstad van Europa.

desk image

Waarom Deskfinder?

usp icon1

Alle bedrijfsruimtes in één overzicht

Op Deskfinder.nl vind je het actuele aanbod bedrijfsruimtes in Rotterdam. Van flexwerkplekken en kleine werkruimtes tot business centers en enorme kantoorunits, er is voor ieder wat wils te vinden.

usp icon1

Snel kantoorruimte te huur vinden

Je kunt het aanbod gemakkelijk filteren op bijvoorbeeld locatie, aantal personen, aantal m2, het kantoortype en voorzieningen. Zo maak je snel een selectie van de kantoren die in alle opzichten aan je wensen en behoeften voldoen.

usp icon1

Deskundig advies op maat

Heb je behoefte aan een advies op maat met betrekking tot de juiste bedrijfsruimte in Rotterdam? We zijn je graag van dienst! Met een netwerk van ruim 100 makelaars kunnen wij op basis van jouw specifieke wensen de perfecte bedrijfsruimte vinden.

usp icon1

Laat alles maar aan ons over

We kunnen dezelfde dag nog een bezichtiging voor je inplannen. Daarna kun je de rest zelf regelen. Maar als je de onderhandelingen ook liever uitbesteedt kan dat gewoon. Wij regelen voor jou de beste deal. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Wat Deskfinder voor jou kan betekenen

Van business center tot coworking space, Deskfinder biedt een volledig en actueel overzicht van de kantoorruimtes te huur in Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsruimte in het centrum, Delfshaven, Rotterdam Noord of Kralingen-Crooswijk, er is keuze te over. Zowel op het gebied van flexibele werkplekken en business centers als van grote kantoorpanden. Heb je een geschikt pand gevonden? Dan regelen we een bezichtiging voor je. Dat kan zelfs vandaag nog. En het kost je helemaal niets.

desk image
desk image

Ook buiten Rotterdam helpen wij je graag aan een bedrijfsruimte. Waar staat jouw droom kantoor?

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Utrecht