Kantoorruimte huren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht?

Wanneer je een bedrijf opzet, is de kans groot dat je klein begint. Veel starters hebben tijdens de opbouwfase van hun bedrijf niet eens een eigen bedrijfsruimte en werken voornamelijk vanuit huis of in koffietentjes. Een prima manier om mee te beginnen, maar naarmate je bedrijf groeit, is het toch fijn om een vaste werkplek te hebben. Als je bedrijf echt goed loopt, dan is de kans groot dat je ook meer personeel aan moet nemen. Dat betekent in de meeste gevallen ook een grotere bedrijfsruimte om te kunnen werken. Bij Deskfinder weten we dat het lastig is om een nieuwe bedrijfsruimte te vinden. Daarom helpen we jou hier graag bij. Door middel van een handig overzicht op Deskfinder.nl, zie je binnen no time welke kantoorpanden er te huur staan in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Dankzij het handige overzicht, zie je snel welke kantoorruimtes er worden aangeboden. Zie je er een die bij jou past? Klik dan op het hartje om deze op te slaan. Op die manier kun je rustig verder zoeken, om jouw favorieten op een snelle manier met elkaar te kunnen vergelijken. Als je eenmaal je hart bent verloren aan een bedrijfsruimte, kun je met ons contact opnemen om een bezichtiging te regelen. Zit er haast achter? Geen probleem! De bezichtiging kan zelfs binnen 3 uur al plaatsvinden.

Vind je het lastig om erachter te komen wat voor soort werkplek het beste bij jou past? Dit zijn de meest voorkomenden kantoortypen:

Met een netwerk van ruim 100 makelaars verspreid over heel Nederland, vind jij snel en kosteloos jouw perfecte match. Een passende plek of ruimte in een creatieve omgeving, die motiveert en inspireert. Kortom; een plek die voelt als thuis.

Met een netwerk van ruim 100 makelaars verspreid over heel Nederland, vind jij snel en kosteloos jouw perfecte match. Een passende plek of ruimte in een creatieve omgeving, die motiveert en inspireert. Kortom; een plek die voelt als thuis.

usp icon1

Flexplekken

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende manieren om een bedrijfsruimte te huren. Op veel locaties in Nederland, met name in de grote steden, worden flexplekken aangeboden. Zo kun jij een bureau huren op een vaste locatie. Dat is wel zo fijn om privé en zakelijk gescheiden te houden. Een flexplek is daarom een handige oplossing. Je bent hier niet veel geld aan kwijt en hebt wel een plek waar je heen kunt gaan om je werk gedaan te krijgen.

Als je net voor jezelf begint, is het wel eens fijn om met iemand te kunnen sparren. Bij het huren van een flexplek heb je misschien geen vast bureau om aan te werken, maar je deelt deze ruimte wel met gelijkgestemden. Grote kans dat zij weten waar jij mee bezig bent en wellicht hebben zij zelfs oplossingen voor problemen waar jij tegenaan loopt. Daarnaast bouw je op deze manier direct een nieuw netwerk op, wat weer handig kan zijn voor eventuele samenwerkingen in de toekomst.

usp icon1

Kantoortuin

In een kantoortuin of coworking space deel je de ruimte met andere ondernemers. Het heeft veel weg van een flexplek, maar in de meeste gevallen heb je wel je eigen vaste bureau. Hoewel zo’n kantoor vroeger vooral een kantoortuin werd genoemd, wordt dit nu vooral als coworking space beschreven. In de meeste gevallen huur je hier voor een x-aantal uur per maand, maar vaak is het ook mogelijk om slechts één dag een plek te huren.

usp icon1

Kantoorunit

Heb je liever gewoon je eigen, vaste plek? Een kantoorunit of een kantoorkamer is het meest aantrekkelijke voor bedrijven van twee tot tien personen. In een kantoorunit heb je een afgesloten kantoor, dat dus alleen voor jouw bedrijf beschikbaar is. Je kunt hier op een rustige manier met je medewerkers werken.

usp icon1

Kantoor in business center

Is je bedrijf aan het groeien en heb je daarom meer ruimte nodig? Dan wordt je toch vaak genoodzaakt om op zoek te gaan naar een grotere ruimte. Wat dacht je van een mooie ruimte in een business center in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht? In een business center zitten vaak meerdere bedrijven gevestigd, wat het tot één groot kantoorpand maakt. Het grote voordeel hiervan is dat je vaak te maken hebt met een receptie, postbussen en vergaderruimtes die je kunt huren. Daarnaast is er vaak de mogelijkheid om flexplekken te huren buiten het eigen kantoor.

In sommige gevallen is het mogelijk om een kantoorruimte in een business center gemeubileerd te huren. Als je nog maar net begint, dan kan dit natuurlijk een groot voordeel zijn. Zo hoef je niet zelf meer op zoek te gaan naar de juiste bureaus en stoelen. De huurprijs van een bedrijfsruimte in een business center ligt vaak net iets hoger, maar hierdoor kom je minder snel voor verrassingen te staan. Op deze manier weet je namelijk precies wat er bij de prijs zit inbegrepen en wat niet. Daarnaast is de service in een business center vaak erg goed. Denk aan receptie, schoonmakers en beveiliging. Daar komt nog bij dat de meeste huurcontracten in business centers erg flexibel zijn.