Chat with us, powered by LiveChat

Vind de ideale flexplek in Utrecht

Ben je voor jezelf begonnen en ben je toe aan een fijne flexplek in Utrecht om te werken, in plaats van de keukentafel thuis? Je wilt je huis tenslotte behouden als een fijne plek om ook echt thuis te kunnen komen. Als je hier elke dag aan het werk bent, begint je thuis dus eigenlijk steeds meer je werkplek te worden, waardoor het lastig is om privé en je werk nog gescheiden te houden. Als je geen geld hebt voor een eigen kantoor, dan zijn flexplekken een ideale oplossing! Maar hoe vind je deze nou precies en waar moet je eigenlijk op letten bij het zoeken naar een flexplek in Utrecht?

Utrecht is een bruisende stad die voor iedereen wel iets te bieden heeft. Als zelfstandig ondernemer zijn er dan ook genoeg plekken waar je terecht kunt voor een fijne werkplek. De flexplekken zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Via Deskfinder helpen we je graag bij het vinden van zo’n fijne flexplek. Als onafhankelijk kantorenplatform met een team van ruim 100 vastgoedmakelaars, staan we altijd voor jou klaar.

Via de handige filters kun je zoeken naar een flexplek in Utrecht die bij jou past. Is je oog gevallen op een mooi kantoor op een ideale plek? Dan kun je deze bewaren door op het hartje te klikken. Op die manier kun je jouw favorieten op een later moment nog eens met elkaar vergelijken.

flexplek utrecht
desk image

Flexplekken in Utrecht


Waar moet je nou eigenlijk op letten als je zoekt naar flexplekken in Utrecht? Bedenk van te voren naar wat voor soort plek je precies op zoek bent. Hoe zie jij de inrichting bijvoorbeeld het liefst? Werk je het beste in een creatieve ruimte met wat achtergrondgeluiden, of zit je liever op een wat rustigere plek met zo min mogelijk afleiding?


Zoals gezegd zijn flexwerkplekken ideaal voor beginnende ondernemers die nog geen eigen kantoor nodig hebben, maar het wordt ook steeds meer gebruikt door werknemers die hun kantoor routine willen doorbreken. Productiviteit is namelijk lang niet altijd het hoogst op kantoor. Deze kun je stimuleren door eens op een andere plek te werken, en daar zijn de flexplekken natuurlijk ideaal voor!

desk image
usp icon1

Creatieve werksfeer

Voor medewerkers kan het goed zijn om zo nu en dan in een andere ruimte te werken. De kans is groot dat je vanaf hier net iets anders naar bepaalde zaken gaat kijken, omdat je even uit je normale routine wordt gehaald.

Voor freelancers is het fijn om in een omgeving te zijn met andere werkende mensen. Als freelancer kan het werken soms best wel eenzaam voelen. Op zo’n werkplek kun je gemakkelijk even een praatje met iemand maken of misschien zelfs wel sparren over bepaalde onderdelen waar jezelf niet zo snel uit kunt komen.

usp icon1

Netwerk

Werken in een flexplek is een gemakkelijke manier om nieuwe, like-minded mensen te ontmoeten. Dat zorgt voor een fijne omgeving om in te werken, maar is ook nog eens goed voor je netwerk. Helemaal als je nog maar net als zelfstandig ondernemer begint, kan dit verstandig zijn. Daarnaast geldt dit ook voor werknemers die af en toe buiten de deur werken, je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt.

usp icon1

Meer controle over prioriteiten

Vooral voor werknemers die gewend zijn om in een kantoor te werken, kan een flexwerkplek veel voordelen bieden wat betreft het stellen van eigen prioriteiten. Werken in een kantoor kan voor veel afleiding zorgen, omdat collega’s even snel iets aan je willen vragen. Dit kan ervoor zorgen dat je continu uit je ritme gehaald wordt. Bij een flexwerkplek heb je hier in de meeste gevallen geen last van. Je kunt hier zelf bepalen welke uren je werkt, wanneer je pauzes inlast of wanneer je bepaalde taken gaat doen.

usp icon1

Budget

Een groot voordeel van een flexwerkplek, zijn de lage kosten. In de meeste gevallen ben je niet heel veel geld kwijt voor een fijne werkplek. Zonder vervelend huurcontract of abonnement kun je dus al je eigen plekje hebben. En met een beetje geluk haal je dit geld er ook weer uit, wie weet haal jij een nieuwe opdracht binnen dankzij de nieuwe mensen die je hier leert kennen.