loader

Nevelgaarde 20-35

Object
Het kantoorgebouw bevindt zich op een prominente zichtlocatie nabij de Rijksweg A2 te Nieuwegein in het gebied “De Poort van Nieuwegein” en grenst aan een druk verkeersknooppunt waar twee brede hoofdwegen, zijnde de Zuidstedeweg en de Weg der Verenigde Naties, in elkaar overlopen. Het kantoorgebouw is gesitueerd op een campusachtig terrein met veel parkeerplaatsen en diverse gemeenschappelijke faciliteiten. Onder andere zijn er een sportschool (The Fitness Studio), een business center met vergaderfaciliteiten en een lunchvoorziening op het terrein aanwezig.

In de nabije omgeving zijn organisaties als KIWA, Triple P, North Gate Arinso, Colliers International Offices alsmede het Fletcher Hotel Nieuwegein gevestigd. Daarnaast bestaat de directe omgeving grotendeels uit woningbouw.

Het gehele kantoorgebouw is in 2016 gerenoveerd. Op de begane grond zijn business units en een gemeenschappelijke vergaderruimte gerealiseerd. Tevens is de entree ingericht als het kloppend hart van het kantoorgebouw waar huurders elkaar kunnen ontmoeten. De structuur van het kantoorgebouw geeft huurders de mogelijkheid om verschillende indelingsvarianten te realiseren. De kantoorvloeren zijn zowel geschikt voor een cellenstructuur, als ‘open office space’ of een combinatie hiervan.

VLOEROPPERVLAK
het kantoorgebouw is groot circa 1.096,30 m² v.v.o., als volgt verdeeld over 7 bouwlagen:

4e verdieping ca. 732,20 m2 v.v.o. Beschikbaar
5e verdieping ca. 366,10 m2 v.v.o. Beschikbaar

Deelverhuur is bespreekbaar.

Voorzieningen

  • Lift
  • Pantry
  • Vergader ruimtes

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

2-110
336-1.098 m2
€115 pm2/pj

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De locatie is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Nieuwegein wordt omsloten door de Rijkswegen A2, A12 en A27. Het object ligt direct aan de Rijksweg A2 en de uitvalswegen Zuidstedeweg en de Weg der Verenigde Naties.
Met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw eveneens goed te bereiken. Direct naast het object is de bushalte “De Poort van Nieuwegein” gelegen, waar vandaan de lijnen 74 en 104 iedere 5 á 10 minuten in de richtingen van Utrecht, Zeist, Woerden en Vianen rijden.

  • Auto
  • Bus
  • Fiets

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag