Oosteinde 137, Voorburg | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Oosteinde 137

Omschrijving

Algemeen
Het betreft een klassiek kantoorpand met meerdere kantoorunits/praktijkruimtes, variërend in grootte. Onlangs is het object van binnen en buiten geüpgraded en is ook verder verduurzaamd d.m.v. het aanbrengen van o.a. extra isolatie, zonnepanelen en LED verlichting. Tevens is het gehele gebouw gasloos en is er een frisse en chique uitstraling gecreëerd door de nieuwe kleurstelling.

Adres
Oosteinde 137 (2271 EE) te Voorburg.

Oppervlakte
Er zijn units beschikbaar van 15 m² t/m 150 m².

Parkeren
Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren à € 80,00 per maand.

Huurprijs
Vanaf € 625,- per maand inclusief servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BTW status
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.

Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Dit percentage is vastgesteld op 10%.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
Minimumtermijn is één jaar.

Opzegtermijn
3 kalendermaanden.

Oplevering
Het object wordt opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
– Vloerbedekking;
– Airco;
– Alarmsysteem;
– Telefoon- en internetaansluiting;
– Lamellen;
– Kasten met veel opbergruimte.

Aanvaarding
Per direct.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie, ter grootte van 3 maanden huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op
17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Locatie
Oosteinde 137 te Voorburg.

Bereikbaarheid
Auto
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, aangezien het object is gelegen nabij de afslag A4 Leidschendam en de Sijtwendetunnel.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is het object eveneens goed bereikbaar. Op loopafstand is de halte van tramlijn 19 en de haltes van buslijnen 39 en 45.

Energielabel
De kantoorruimte beschikt over Energielabel A++.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Nadorp Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, dan zult u ons hiervoor geen courtage verschuldigd zijn.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag