Kantoorruimte huren Koningin Wilhelminalaan 3, Utrecht | Deskfinder.nl

Koningin Wilhelminalaan 3

Uitgelichte services

 • Coffee Corner

  Geniet dagelijks van een heerlijk cappuccino en praat gezellig bij met je collega’s

 • Lift

  Ook voor de minder validen beschikt men hier over een lift

 • Pantry

  Je beschikt over je eigen/gedeelde keuken om zelf een kop koffie te zetten

 • Vergaderruimtes

  Er zijn diverse vergaderruimtes die je kan huren voor eigen gebruik

Omschrijving

ALGEMEEN Het kantoorgebouw aan de Koningin Wilhelminalaan is centraal gelegen in Utrecht-Zuid. Het gebouw is voorzien van een representatieve entree welke is aangekleed met kunst en planten. Verder is de entree ook voorzien van meubilair en zijn er een coffee corner en twee vergaderruimtes welke voor algemeen gebruik zijn ingericht. Het betreft een kantoorgebouw met een totale grootte van circa 4.817 m2 verdeeld over 5 bouwlagen met voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Momenteel is voor de verhuur nog circa 850 m2 kantoorruimte beschikbaar. BEREIKBAARHEID per eigen vervoer: De bereikbaarheid met de auto is zonder meer goed te noemen. Knooppunt Oudenrijn, waar de snelwegen A2 (Amsterdam – Maastricht) en A12 (Den Haag/ Rotterdam – Arnhem) elkaar kruisen, en knooppunt Lunetten, waar de snelwegen A12 (Den Haag/Rotterdam – Arnhem) en A27 (Breda – Almere) liggen beide op minder dan 10 minuten rijden van het kantoorgebouw. Knooppunt Rijnsweerd is eveneens op korte afstand gelegen. Per openbaar vervoer: Het kantoorgebouw is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf de bushalte Balijebrug, welke recht voor het gebouw is gesitueerd, is het NS station Utrecht Vaartsche Rijn met lijn 29 binnen 10 minuten te bereiken. Tevens zijn er meerdere bushaltes op loopafstand die u eveneens binnen 10 minuten op Utrecht Centraal Station brengen. VLOEROPPERVLAK voor de verhuur is in totaal circa 850 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, als volgt verdeeld: 2e verdieping – unit 2.02 – ca. 265,9 m2 v.v.o. 5e verdieping – unit 5.04 – ca. 439,8 m2 v.v.o. 5e verdieping – unit 5.05 – ca. 144,4 m2 v.v.o. Gemeten conform NEN2580. PARKEERGELEGENHEID: het kantoorgebouw beschikt over een ruim eigen parkeerterrein (parkeernorm 1:47). Daarnaast is er in de omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid. OPLEVERINGSNIVEAU: De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat met de volgende voorzieningen: β€’ huidige systeemplafonds met HF-inbouw-verlichtingsarmaturen; β€’ huidige vloerbedekking; β€’ mechanische ventilatie voorzien van topkoeling; β€’ kabelgoten ten behoeve van databekabeling en wandcontactdozen; β€’ pantry voorzien van boven- en onderkastjes, vaatwasser, koelkast en wateraansluiting per verdieping; β€’ (medegebruik) gescheiden toiletgroep per verdieping; β€’ 2 personenliften. De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald. ENERGIELABEL: het kantoorgebouw beschikt over energielabel A.Β 

Lees meer Lees meer

Per eigen vervoer:
De bereikbaarheid met de auto is zonder meer goed te noemen. Knooppunt Oudenrijn, waar de snelwegen A2 (Amsterdam – Maastricht) en A12 (Den Haag/ Rotterdam – Arnhem) elkaar kruisen, en knooppunt Lunetten, waar de snelwegen A12 (Den Haag/Rotterdam – Arnhem) en A27 (Breda – Almere) liggen beide op minder dan 10 minuten rijden van het kantoorgebouw. Knooppunt Rijnsweerd is eveneens op korte afstand gelegen.

Per openbaar vervoer:
Het kantoorgebouw is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf de bushalte Balijebrug, welke recht voor het gebouw is gesitueerd, is het NS station Utrecht Vaartsche Rijn met lijn 29 binnen 10 minuten te bereiken. Tevens zijn er meerdere bushaltes op loopafstand die u eveneens binnen 10 minuten op Utrecht Centraal Station brengen.

Faciliteiten

 • Coffee Corner
 • Lift
 • Pantry
 • Vergaderruimtes

Plan een bezichtiging of stel een vraag