Kantoorruimte huren Stadsplateau 3, Utrecht | Deskfinder.nl

Stadsplateau 3

Omschrijving

ALGEMEEN
Central Park is een kantoorgebouw van de toekomst met op 45 meter hoogte een fantastisch park.
Het kantoorgebouw is gesitueerd op een toplocatie in Utrecht, middenin het Central Business District en pal naast Utrecht Centraal Station. Dit maakt de bereikbaarheid van Central Park uitzonderlijk goed en het biedt uitstekende verbindingen naar overige steden zowel binnen als buiten Nederland.

In de luxueuze gevel bevindt zich de hoofdentree van Central Park, het biedt je als gast of gebruiker een warm en open welkom door de bijna volledige glazen pui, die de ruimte aan drie zijden omringt.
De 4,5 meter hoge begane grond en de vide van bijna 8 meter zullen bij elke bezoeker een indruk achterlaten. De glazen pui zorgt samen met de extra hoogte op de begane grond en de eerste verdieping voor een uitnodigende, lichte en zeer hoogwaardige multifunctionele ruimte. De ruimte is niet enkel om bezoekers welkom te heten, maar is ook zeer geschikt om te vergaderen of flexwerken.

Central Park biedt optimaal gebruiksgemak. Het kantoorgebouw telt 23 verdiepingen, allen met een gemiddeld vloeroppervlak van 1.300 m2. Naast het totaal van circa 28.500 m2 kantoorruimte is er nog 500 m2 horecaruimte aanwezig.
De verdiepingen zijn technisch zo ingericht dat elke wenselijke werkplek gecreëerd kan worden. Dit geldt niet alleen per verdieping, ook verticale verbindingen tussen verdiepingen behoren tot de mogelijkheden, gerealiseerd door middel van interne verbindingstrappen. Central Park biedt efficiënte, comfortabele en flexibel in te richten werkvloeren waar je jouw eigen moderne werkomgeving kunt creëren, met adembenemende uitzichten over de stad.

Bij Central Park staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het BREEAM Excellent-certificaat garandeert gebruikers dat het kantoorpand voldoet aan alle, op het gebied van duurzaamheid, gestelde eisen.
Het kantoorgebouw kreeg een positieve beoordeling op alle negen categorieën, waaronder op het gebied van water, transport, energie, management, gezondheid en materialen.
In deze lijn streeft Central Park ook naar duurzame energievoorziening. Dit zal zij realiseren door onder andere zonnepanelen op het dak, een warmte-koude opslag, WKO-installatie en een gevelstructuur waarbij zonbelasting en zichtlijnen verweven zijn.

BEREIKBAARHEID
Openbaar vervoer:
Vanaf Central Park loop je in enkele minuten naar het Utrecht Centraal Station, de binnenstad en het Central Business District.

Utrecht Centraal Station, het grootste OV-knooppunt van Nederland, ligt direct naast Central Park en zorgt voor uitstekende verbindingen met andere steden.
Ook de busterminal is op 100 meter van Central Park te vinden, wat zorgt voor goede verbindingen door Utrecht en omstreken.

Eigen vervoer:
Vanaf de A2 rijd je rechtstreeks de parkeergarage onder Central Park in, en je loopt in één minuut naar de parkeergarage onder het Jaarbeursplein.

Central Park is dus zeer goed bereikbaar met trein, bus, auto en fiets.

VLOEROPPERVLAK
Het totaal verhuurbare oppervlak van Central Park bedraagt circa 28.500 m2.

Voor verhuur is op dit moment circa 7.650 m2 beschikbaar.

Verdieping Metrage v.v.o.
7e verd. | ca. 838 m2
18e verd. | ca. 1.374 m2
19e verd. | ca. 1.350 m2
20e verd. | ca. 1.373 m2
21e verd. | ca. 1.373 m2
22e verd. | ca. 1.343 m2

Deelverhuur is mogelijk per halve vloer in units van circa 650 m2.

PARKEERGELEGENHEID
Central Park beschikt over een eigen parkeergarage, deze bevindt zich onder het kantoorgebouw.
De parkeernorm van Central Park betreft 1:250 m2 b.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object beschikt over een zeer hoogwaardig opleveringsniveau welke is vastgelegd in een technische omschrijving, deze is op aanvraag beschikbaar.

DUURZAAMHEID EN ENERGIELABEL
Central Park is voorzien van energielabel A++ en een BREEAM Excellent Certificaat.

AANVAARDING
In overleg.

VOORWAARDEN EN CONDITIES

HUURPRIJS
Kantoorruimte:
Vanaf € 280,00 per m2 v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaats:
EUR 3.100,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, met een nader te bepalen percentage verhoogd zodat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
10 (tien) jaar.

Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Kantoorruimte:
EUR 45,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

Parkeren:
EUR 250,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Deze bankgarantie dient te worden gesteld voor de sleuteloverdracht en dient te worden afgegeven door een in Nederland erkende en gevestigde bank-instelling, conform het standaard ROZ-model 2018.
Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld, model verhuurder, en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag