Kantoorruimte huren Papendorpseweg 75-79, Utrecht | Deskfinder.nl

Papendorpseweg 75-79

Uitgelichte services

 • Bemande Receptie

  Uw gasten worden vriendelijk ontvangen en voorzien van een kop koffie

 • Coffee Corner

  Geniet dagelijks van een heerlijk cappuccino en praat gezellig bij met je collega’s

 • Fitness ruimte

  Wil jij sporten tijdens of na het werk? Dat kan hier binnen hetzelfde gebouw

 • Lift

  Ook voor de minder validen beschikt men hier over een lift

 • Lounge

  Naast werk kan je heerlijk ontspannen in de loungeruimte

 • Lunch faciliteiten

  Geniet van een heerlijke club sandwich tijdens je pauze

Omschrijving

ALGEMEEN
STAAT! is een ruim en dynamisch kantoorgebouw op een eersteklas zichtlocatie in het hart van het land. Gelegen in het prestigieuze kantorenpark Papendorp geeft dit stijlvol ontworpen bedrijvenlandschap je het gevoel dat je werkt in een stadspark. Dit business park biedt meer dan alleen werkplekken. Voorzieningen zoals een kinderopvang, sportfaciliteiten en met Holiday Inn Express een plek voor internationale bezoekers.

Het kantoorgebouw beschikt over ruime, open vloeren van circa 1.190 m2 verhuurbaar vloeroppervlak. De kern van het gebouw splitst deze vloeren op in twee delen. Hierdoor is huren al mogelijk vanaf circa 585 m2!

Met directe toegang tot de A2 en de A12, is STAAT! gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. Vanwege de centrale ligging, is Papendorp een belangrijke, strategische hub met een scala aan aansprekende bedrijven zoals Bol.com, Unit4, CSC, Mercedes-Benz, Deloitte, Stork Technical Services, Mazars en Regus. Papendorp biedt veel variatie. Van grote, corporate gebouwen tot individuele kantoorvilla’s, allemaal met een hoge kwaliteit van architectuur en landscaping.

Kantoorgebouw STAAT! huisvest reeds de organisaties Incontrol, Kaspersky Lab, Regus en Arthrex.

GEMEENSCHAPPELIJKE FACILITEITEN
De 7e verdieping van het kantoorgebouw ‘STAAT’ is geheel ingericht met gemeenschappelijke vergaderzalen. Hieronder worden onder ook meer verstaan een horecavoorziening c.q. koffie/lunch-faciliteit alsmede gezamenlijke faciliteiten.
De 7e verdieping beschikt tevens over een gemeenschappelijk terras, welke door iedere huurder gebruikt kan worden.

Huurder kan pro rata gebruik maken van de beschikbare tijd van de vergaderruimte op basis van het gehuurde metrage. Uitsluitend huurders van STAAT! kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten. Hieronder valt expliciet niet de horecavoorziening, welke ook door derden gebruikt kan worden.

RECEPTIEDIENSTEN
Regus is mede huurder in STAAT! Regus heeft het recht de receptiebalie op de begane grond exclusief voor het gehele gebouw te exploiteren ten behoeve van de huurders van het gebouw alsmede Regus-huurders en -kaarthouders.

REPRESENTATIEVE EN VEILIGE THUISBASIS
Papendorp is de thuisbasis van vele vooraanstaande bedrijven die nationaal en internationaal actief zijn. Zowel de gebouwen als de landscaping zijn met veel zorg vormgegeven. In de gebouwen zijn hoogwaardige, natuurlijke materialen toegepast. De infrastructuur op het park is eveneens van hoge kwaliteit. Mede door de open setting van de gebouwen en de hoge kwaliteit biedt Papendorp een zeer sociaal veilige omgeving.

BEREIKBAARHEID
STAAT! is perfect gelegen in het hart van Nederland op het bedrijvenpark Papendorp op slechts 10 autominuten afstand van het centrum van Utrecht. Bedrijvenpark Papendorp ligt tussen twee hoofdassen van Nederland, de A2 (Amsterdam-Maastricht) en de A12 (Arnhem-Den Haag). Via de Prins Clausbrug is er een directe verbinding naar het centrum van deze levendige, middeleeuwse stad.

De hele dag door zijn er snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar Utrecht CS, het OV-hart van Nederland. De eerste bus rijdt om 6.41 uur, de laatste vertrekt om 22.15 uur. De reistijd bedraagt circa 15 minuten. De bushalte ligt op circa 200 meter van STAAT!. Voor actuele reisadviezen kunt u de websites www.9292.nl en/of www.u-ov.info bezoeken.

VLOEROPPERVLAK
kantoorgebouw STAAT! omvat circa 7.153,5 m2 v.v.o. kantoorruimte.
Voor de verhuur is totaal ca. 2.028,6 m² beschikbaar, als volgt verdeeld:

1e verdieping – ca. 591,1 m2 v.v.o. – Beschikbaar
2e verdieping – ca. 380,5 m2 v.v.o. – Beschikbaar
3e verdieping – ca. 1.057,0 m2 v.v.o. – Per 1 maart 2022

Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 381 m2 v.v.o.

Genoemde metrages zijn inclusief toedeling algemene en gemeenschappelijke ruimten.

HUURPRIJS
Kantoorruimte:

Verdieping Huurprijs per m² per jaar
1e verdieping € 150,00 per m² per jaar
2e verdieping € 155,00 per m² per jaar
3e verdieping € 160,00 per m2 per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 1.400,00 per parkeerplaats per jaar.

Prijzen te vermeerderen met omzetbelasting.

ENERGIELABEL
STAAT! beschikt over een energielabel B.

PARKEERGELEGENHEID
STAAT! beschikt over circa 144 parkeerplaatsen op naast en onder het kantoorgebouw, hetgeen resulteert in een uitstekende parkeernorm van 1:49 m2 v.v.o.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden in de directe omgeving van kantoorgebouw STAAT!, te weten:

1. Parkeergarage De Cope gelegen naast het kantoorgebouw de “STAAT!”.
2. P+R Transferium Papendorp aan de Mercatorlaan, naast de Prins Clausbrug. Vanaf het P+R Transferium rijdt een gratis elektrische shuttle, de Papendorp Express. Deze rijdt inmiddels op het park, die het kantorenpark Papendorp verbindt met de Beneluxlaan, 5 Meiplein en P&R Papendorp. Door middel van deze shuttle kan men, naast de bussen 29, 195, 295 en 24, ook de trams en bussen nemen die op de Beneluxlaan en aan het 5 Meiplein stoppen, waardoor de bereikbaarheid van Papendorp aanzienlijk is verbeterd en de reistijden zijn verkort. Daarnaast kan men parkeren op de P+R Papendorp en de shuttle nemen naar de desgewenste locatie. De shuttle rijdt voor alle medewerkers en bezoekers van kantorenpark Papendorp en is gratis. In de ochtend rijden twee voertuigen van 8.00 tot 10.00 uur en in de middag/avond één voertuig van 16.30 en 18.30 uur en één voertuig van 16.30 uur tot 20.00 uur. Vergunningen zijn bespreekbaar.
3. Vrije parkeerplaatsen bij het sportterrein nabij de Prins Clausbrug.

ALGEMEEN OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de gerenoveerde staat, inclusief onder andere:
• gemeenschappelijke entree voorzien van tourniquet;
• medegebruik trappenhuis;
• medegebruik dubbele personenliftinstallatie;
• huidige kabelgoten voorzien van elektra;
• mechanische ventilatie met topkoeling;
• deels te openen ramen;
• gemeenschappelijke sanitaire groepen per verdieping;
• huidige binnenzonwering (waar aanwezig);
• noodverlichting;
• brandmeldinstallatie;
• gemeenschappelijke vergaderzalen op de 7e verdieping;
• gemeenschappelijke lunchfaciliteit met koffiebar op de 7e verdieping.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door Huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

OPLEVERINGSNIVEAU KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte wordt opgeleverd in casco gerenoveerde staat, met basisvoorzieningen voor kantoorgebruik, bestaande uit:
• geëgaliseerde, legklare vloer in de kantoorruimte;
• gesausde bouwkundige wanden en kolommen (kleur wit);
• vernieuwde systeemplafonds (inclusief nieuwe bandrasters) voorzien van LED-verlichting op basis van 450 lux op de
werkplek (type systeemplafond in overleg tussen Huurder en Verhuurder);
• kabelgoten voorzien van wandcontactdozen;
• nieuwe intercominstallatie met deurontgrendeling per huurder;
• waterleiding en –afvoer ten behoeve van de pantry.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, met 6% verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURPERIODE
Uitgangspunt is een huurovereenkomst van 5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaar.

Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per maand of per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 40,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als verrekenbaar voorschot op basis van nacalculatie, voor de kosten van de leveringen en diensten.

RECEPTIEDIENSTEN
Ten behoeve van de receptiediensten, welke Regus uitvoert, brengt Verhuurder bij de huurders een bedrag ter grootte van € 5,00 per m² per jaar plus omzetbelasting in rekening via een separate “bijdrage receptiedienst”. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd en het bedrag komt na de jaarlijkse eindafrekening ten gunste van Regus.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ, of een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd.

Lees meer Lees meer

Locatie en bereikbaarheid

 • Auto
 • Fiets
 • Nabij bus
 • Nabij snelweg

STAAT! is perfect gelegen in het hart van Nederland op het bedrijvenpark Papendorp op slechts 10 autominuten afstand van het centrum van Utrecht. Bedrijvenpark Papendorp ligt tussen twee hoofdassen van Nederland, de A2 (Amsterdam-Maastricht) en de A12 (Arnhem-Den Haag). Via de Prins Clausbrug is er een directe verbinding naar het centrum van deze levendige, middeleeuwse stad.De hele dag door zijn er snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar Utrecht CS, het OV-hart van Nederland. De eerste bus rijdt om 6.41 uur, de laatste vertrekt om 22.15 uur. De reistijd bedraagt circa 15 minuten. De bushalte ligt op circa 200 meter van STAAT!. Voor actuele reisadviezen kunt u de websites www.9292.nl en/of www.u-ov.info bezoeken.

Parkeermogelijkheden

 • Eigen terrein
 • Openbare weg

Faciliteiten

 • Bemande Receptie
 • Coffee Corner
 • Fitness ruimte
 • Lift
 • Lounge
 • Lunch faciliteiten
 • Pantry
 • Vergaderruimtes

Plan een bezichtiging of stel een vraag