Kantoorruimte huren Nieuwegracht 28, Utrecht | Deskfinder.nl

Nieuwegracht 28

Omschrijving

ALGEMEEN

Uitzicht op de prachtige grachten van Utrecht!
Aan de Nieuwegracht 28 in de binnenstad van Utrecht staat dit statige pand. In 2014 is dit grachtenpand volledig gerenoveerd en heeft het vanbinnen een moderne uitstraling gekregen. Zo heeft de ruimte een strakke open keuken en mooie verlichting aan en in het plafond en aan de wanden. Toch zijn de prachtige details uit de 18e eeuw bewaard gebleven.

De beschikbare ruimte is circa 55 m2 v.v.o. kantoorruimte en is op de begane grond gelegen. De ruimte beschikt over een eigen keuken en eigen sanitair. Het pand is op loopafstand van de binnenstad en Utrecht CS gelegen. Voor een middagwandeling in de zon is Park Lepelenburg en de singel om de hoek gelegen.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Met eigen vervoer is de Nieuwegracht goed bereikbaar. Binnen 10 minuten van het gebouw vandaan is knooppunt Rijnsweerd gelegen waar de A27 en A28 kruisen, via de ring Utrecht en de uitvalswegen zijn de rijkswegen A2 (afrit 8) en A12 (afrit 17) in circa 10-15 minuten aan te rijden.

Openbaar vervoer:
Door de ligging in de binnenstad, is het Utrecht CS binnen elke loopminuten te bereiken. Daardoor is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer perfect te noemen. Utrecht CS is het openbaar vervoer knooppunt waar trein-, tram- en busverbindingen uit alle windstreken samen komen.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is circa 55 m2 v.v.o. beschikbaar op de begane grond.

PARKEERGELEGENHEID
Bij het pand behoren geen parkeerplekken. Wel is het mogelijk om bij de Gemeente Utrecht één of meer parkeervergunningen aan te vragen. Ook is er op 5 minuten loopafstand de parkeergarage “Springweg” gelegen, welke 24/7 open is.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige nette staat met de volgende voorzieningen:
• keuken voorzien van oven, koelkast, gasfornuis en onder- en bovenkastjes;
• sanitair op de begane grond;
• verwarming;
• voldoende stopcontacten;
• net afgewerkte houten parketvloer;
• net afgewerkte wanden;
• WiFi-verbinding (300 mbs);
• huidige verlichting.

ENEGERGIELABEL
Het kantoorgebouw is een monumentaal gebouw en is dus niet voorzien van een energielabel.

AANVAARDING
Per direct.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
HUURPRIJS
Kantoorruimte:
€1.300,00 per maand te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, verhoogd met 5% dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
2 (twee) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 2 (twee) jaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VASTE SERVICEKOSTEN
€ 250,00 per maand, te vermeerderen met omzetbelasting, vaste niet-verrekenbare servicekosten, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:
• gas- en waterverbruik inclusief vastrecht;
• elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht van het gehuurde;
• elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de gebouwgebonden installaties en de gemeenschappelijke gangzone;
• internetverbinding;
• administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

ZEKERHEIDSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag