Savannahweg 7

Omschrijving

Het gebouw ligt op het bedrijventerrein “Lage Weide” in Utrecht. Dit gebied kenmerkt zich door een grote diversiteit aan zowel kantoor- als bedrijfsgebruikers. Het gebouw is gesitueerd langs de Savannahweg en ligt op steenworp afstand van de doorgaande weg van “Lage Weide”, de ‘Atoomweg’. De bereikbaarheid is daarmee zonder meer goed te noemen.

“Lage Weide” biedt veel werkgelegenheid in de sectoren industrie, bouw, logistiek en dienstverlening. Het is de werkplek van ongeveer 16.000 werknemers, en daarmee vormt het een motor voor de Utrechtse economie. Op het bedrijventerrein zijn inmiddels al meerdere gerenommeerde bedrijven als Eneco, Kuehne + Nagel, fonQ en Pepsico gehuisvest.

Het gebouw beschikt zowel over kantoor- als bedrijfsruimte, welke is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Schuin tegenover het gebouw ligt “Savannah Corner”, voor een lunchmogelijkheid.

Voor de verhuur is 780 m2 v.v.o. kantoor-/bedrijfsruimte beschikbaar, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

HUURPRIJS
€ 40.000,00 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 50 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 780 m2

Plan een bezichtiging of stel een vraag