Wijnhaven 3

Omschrijving

Aan de Wijnhaven staat het zeer bijzondere en karakteristieke monumentale kantoorgebouw “Het Witte Huis” aan de rand van de “Oude Haven”. Het Witte Huis heeft de uitstraling en grandeur van een historisch kantoorgebouw en beschikt over de techniek en faciliteiten van een eigentijdse kantoorruimte.

Het uitstekend onderhouden monument is een geliefde kantoorlocatie voor een diversiteit aan Rotterdamse ondernemingen. De Wijnhaven en “Oude Haven” is, met de vele horecavoorzieningen en trein-, tram- en metrostation Blaak om de hoek, een zeer geliefde en prettige (werk)omgeving. Het stadscentrum en de bekende Markthal zijn op loopafstand gelegen.

Op de 6e etage is per direct 115 m² zeer nette kleinschalige kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De ruimte heeft prachtig uitzicht over de Oude Haven richting de noordelijke en oostelijke omgeving. Het 10 verdiepingen tellende kantoorgebouw, ooit het hoogste gebouw van Europa, beschikt over een dakterras met prachtig zicht over Rotterdam.

Indeling
Het betreft circa 115 m² kantoorruimte (noord-/oostzijde) op de 6e verdieping alsmede 1 parkeerplaats in de parkeergarage Blaakhaven. Additionele parkeerplaatsen zijn (onder voorbehoud) beschikbaar in de garage Spaansekade.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 2.000

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 0 m2 (in units vanaf 115 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag