Kantoorruimte huren Westersingel 86, Rotterdam | Deskfinder.nl

Westersingel 86

Omschrijving

Object
Aan de statige Westersingel staat op nummer 86 deze unieke kantoorvilla. De villa is gebouwd in 1900 en biedt een ongeëvenaard uitzicht over één van de mooiste singels van Rotterdam.

Het karakteristieke kantoorgebouw is in totaal circa 843 m² v.v.o. groot, verdeeld over 5 lagen. Verder beschikt het gebouw over een 5-tal aangewezen parkeerplaatsen, welke zijn gelegen op het achter het gebouw gesitueerde afgesloten parkeerterrein.

De ligging van het gebouw is uitstekend te noemen door zijn situering in het centrum van Rotterdam ter hoogte van de bruisende Witte de Withstraat. De achtertuin van het gebouw grenst aan Museum Boijmans van Beuningen. Verder is het historische Scheepvaartkwartier op korte loopafstand gelegen.

Het kantoorgebouw beschikt door zijn verleden als bankkantoor over unieke elementen waaronder een grote klassieke kluisruimte.

Bereikbaarheid
Gelegen aan de Westersingel in Rotterdam Centrum, in de nabijheid van metrostation Eendrachtsplein en diverse tramhaltes. Hierdoor zijn zowel Rotterdam Centraal Station alsmede de omliggende gemeenten zeer snel bereikbaar.

De bereikbaarheid met de auto is eveneens zeer goed te noemen door de ligging tussen de Westblaak en het Vasteland. In aanvulling op de bij het gebouw behorende parkeerplaatsen zijn er in de op loopafstand gelegen openbare parkeergarages Westblaak en Museumpark mogelijkheden om parkeerabonnementen af te nemen.

Indeling
Het kantoorgebouw bestaat in totaal uit circa 843 m² v.v.o. archief- en kantoorruimte, als volgt per verdieping verdeeld:

Etage -2 circa 31 m² v.v.o.
Etage -1 circa 149 m² v.v.o.
Begane grond circa 171 m² v.v.o.
1e verdieping circa 176 m² v.v.o.
2e verdieping circa 175 m² v.v.o.
3e verdieping circa 141 m² v.v.o.

Voorzieningen
Het kantoorgebouw is voorzien van onder meer de navolgende voorzieningen:
– representatieve entree met ontvangstruimte;
– personenlift;
– mechanische ventilatie;
– airconditioning;
– gescheiden toiletgroep per verdieping;
– inpandige klassieke kluisruimte.

Verhuurder zal de kantoorruimte in gerenoveerde staat opleveren, waarbij verhuurder de kantoorruimte zal voorzien van:
– nieuwe plafonds inclusief geïntegreerde LED verlichting;
– glad afgewerkte vloeren gereed voor het leggen van vloerbedekking;
– gesausde bouwkundige wanden en kolommen.

Huurprijs
Kantoor:
€ 185.000,- per jaar, exclusief b.t.w. en servicekosten.

Voorschot servicekosten
Nader vast te stellen.

Huurtermijn
10 jaar.

Aanvaarding
In overleg.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015, met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag