Kantoorruimte huren 's-Gravenweg 403, Rotterdam | Deskfinder.nl

's-Gravenweg 403

Omschrijving

Algemeen
Op een unieke plek gelegen volledig gerenoveerd solitair kantoorgebouw bestaande uit 776 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over 2 lagen met zeer ruim parkeren en nabij OV knooppunt Kralingse Zoom. Het object is volledig gerenoveerd, duurzaam en gebruiksklaar.

‘s-Gravenweg 399-405 bestaat uit 2 fraaie kantoorobjecten. Een met riet gedekte kantoorvilla uit de jaren ’50 en een modern kleinschalig kantoorgebouw. De objecten zijn via 2 bruggen bereikbaar en omgeven door groen en tuinen. Op eigen terrein zijn ruimschoots eigen parkeermogelijkheden.

Afgelopen jaren is de riet gedekte villa aan de voorzijde van het perceel volledig gerenoveerd, hierbij is het oude gedeelte in ere hersteld en een nieuw gedeelte aangebouwd. Deze villa is reeds in gebruik genomen.

Het schuin achter de villa gelegen gerenoveerde kleinschalige kantoorpand van totaal ca. 775 m² wordt te huur aangeboden. De afgelopen periode is ook dit gebouw gerenoveerd en vormt het met de parkachtige omgeving voor een unieke kantoorlocatie dichtbij voorzieningen als bijvoorbeeld Bus en Metrostation (P+R) Kralingse Zoom, Golfbaan Kralingen, Basic-Fit, Erasmus Universiteit en restaurant Gym&Gin.

Deelverhuur per verdieping vanaf ca. 374 m² v.v.o. behoort tot de mogelijkheden.

Locatiegegevens
De kantoorvilla is gelegen nabij het ‘Erasmuspark’ en ‘Brainpark I en II’ in Rotterdam Kralingen. De locatie is zeer goed bereikbaar met de auto, de op- en afritten naar en van de A16 liggen op zeer korte afstand. Het metro-/busstation en transferium Kralingse Zoom ligt op 3 minuten loopafstand.

Indeling
Begane grond ca. 373,79 m²
1e verdieping ca. 401,92 m²
Totaal ca. 775,71 m²

Voornoemde metrages zijn v.v.o. en zijn ingemeten conform NEN-2580.

Voorzieningen
Bij de renovatie van het gebouw is rekening gehouden met duurzaamheid (gasloos) en kwaliteit. Het gebouw is volledig gebruiksklaar en voorzien van onder andere:
– systeemplafond met LED verlichting;
– nieuwe klimaatinstallatie, koeling en verwarming per vertrek individueel regelbaar;
– geschilderde wanden en klommen (wit);
– indeling met (deels) glazen wanden;
– vloerbedekking;
– gerenoveerde toiletgroepen;
– keuken/pantry per etage;
– zonnepanelen.

De mogelijkheid wordt geboden uw eigen naamsaanduiding op de gevel c.q. dak aan te brengen.

Huurprijzen
Kantoorruimte € 175,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w. en servicekosten.
Parkeerplaatsen € 1.000,00 per plaats per jaar, exclusief b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorschot service- en energiekosten
€ 40,– per m² kantoorruimte per jaar exclusief b.t.w. ten behoeve van het volledige pakket aan leveringen en diensten zoals onder andere verwarming en koeling, schoonhouden buitenzijde en algemene ruimten, onderhoud technische installaties, beveiliging en eigen elektra verbruik.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief voorschot servicekosten en b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag