Kantoorruimte huren Weena 730, Rotterdam | Deskfinder.nl

Weena 730

Omschrijving

Omschrijving
Te huur circa 289 m² volledig gerenoveerde en ingerichte etage turn-key kantoorruimte op de 10e verdieping van kantoorgebouw “Premier Offices”. Premier Suites & Offices maakt deel uit van de herontwikkeling van het Weena Point gebied waartoe ook de exclusieve FIRST TOWER behoort en de toekomstige nieuwbouwontwikkeling “The Modernist”.

De locatie aan het Weena 750 is perfect, in de directe nabijheid van OV knooppunt Rotterdam Centraal Station en in het Central Business District (CBD). Bij het gebouw kan men tevens uitstekend parkeren in de achter het gebouw gelegen garage.

Het pand Premier Offices & Suites beschikt over een gezamenlijke receptie en ontvangst ruimte op de begane grond voor zowel het kantoor als ook het hotel. De eerste tot en met de negende verdieping is in gebruik bij hotelketen Premier Suites.

Parkeerabonnementen en kort parkeren kan eventueel in de parkeergarage Arrivals, die via een fraaie binnentuin is verbonden met het kantoorgebouw, of in een van de openbare parkeergarages Kruisplein/Schouwburgplein in de directe omgeving. Indien gewenst is een ruime parkeernorm van circa 1:50 realiseerbaar, hetgeen uniek is op deze centrum locatie.

Indeling
Voor verhuur is beschikbaar is de 10e verdieping beschikbaar ter grootte van ca. 289 m² (noordzijde);

Op de begane grond is er een moderne horecagelegenheid gerealiseerd met vergadermogelijkheden op de eerste etage. De eerste tot en met de negende verdieping is in gebruik bij hotelketen Premier Suites.

Energielabel
Het gebouw Premier Suites & Offices beschikt over een energielabel A.

Locatie gegevens
Rotterdam Central District voldoet bij uitstek aan de eisen die kantoorgebruikers tegenwoordig aan een locatie stellen. De bereikbaarheid is uitstekend en er is een goede menging van kantoren, winkels, restaurants, musea en hotels.

Premier Offices heeft op deze plek een sleutelpositie. Het gebouw ligt op één van de best denkbare locaties in Rotterdam: midden in de (zakelijke) binnenstad (CBD) en pal aan het nieuwe stationsplein. Een optimale (inter)-nationale bereikbaarheid is dus voor nu en in de toekomst gegarandeerd. De directe omgeving biedt werkelijk alles wat een ondernemer binnen handbereik wil hebben: restaurants, hotels, congresruimten, banken en winkels.

Bereikbaarheid
Premier Offices is met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. In vergelijking met andere steden is de route door het centrum vrijwel filevrij. Onder en rondom het gebouw is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Per openbaar vervoer
Reizen van en naar Premier Offices met het openbaar vervoer kan op vele manieren. Er komen gaat snel en eenvoudig. Direct naast de deur ligt het nieuwe station Rotterdam Centraal. Het station is een vervoersknooppunt van regionale en internationale betekenis. Er passeren straks miljoenen reizigers per jaar. Het station biedt alle mogelijke openbaarvervoerverbindingen, waaronder de hogesnelheidslijn (HSL) naar luchthaven Schiphol. Rotterdam The Hague Airport is met de Randstad Rail binnen een kwartier bereikbaar en heeft directe luchtverbindingen met steden als Londen en Frankfurt. Vanaf station Rotterdam Centraal reizen passagiers met de hogesnelheidstrein in 19 minuten naar luchthaven Schiphol, in 35 minuten naar Amsterdam Centraal, in 32 minuten naar Antwerpen, in 70 minuten naar Brussel, in 2,5 uur naar Parijs en met de Randstad Rail in 12 minuten naar Rotterdam – The Hague Airport.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige ingerichte en in 2017/2018 gerenoveerde staat, te weten:
– ruime entree met loungeruimte;
– bemande receptie op de begane grond (gezamenlijk voor kantoor en hotel);
– 4 gerenoveerde liften;
– gescheiden dames- en herentoiletten per etage;
– te openen ramen;
– gesausde wanden/kolommen;
– hoogwaardige luchtbehandelingsinstallatie;
– systeemplafonds voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen met bewegingsdetectie;
– tussenmeter voor elektra per verdieping;
– 1 isra punt per vleugel;
– kabelgoten met elektra, data en telefonie;
– centrale gemeenschappelijke server / patchruimte op de 12e etage (Stationszijde);
– bestaande vloerbedekking en hoogwaardige glazen scheidingswanden *;
– bestaande pantry’s *;
– eventueel onder nader te bepalen voorwaarden inclusief meubilair op te leveren.

* De gehele inrichting van de gehuurde etages wordt eenmalig “om niet” ter beschikking gesteld aan huurders. Verhuurder is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en functionaliteit van deze voorzieningen. Onderhoud en/of vervangen is geheel voor rekening van huurder.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 205,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Parkeerplaatsen
€ 2.322,00 per plaats per jaar in de Arrivals garage op basis van 5x24h
€ 2.826,00 per plaats per jaar in de Arrivals garage op basis van 7x24h

Huurtermijn
In overleg. Huurtermijnen vanaf 3 jaar zijn bespreekbaar.

Oplevering
Per 1 december 2022.

Voorschot servicekosten
€ 60,– per m² per jaar, exclusief b.t.w. als voorschot voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.
Dit is inclusief voorschot energie verbruikskosten.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-huurovereenkomst, model 2015.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag