Kantoorruimte huren Prins Pieter Christiaanstraat 81, Rotterdam | Deskfinder.nl

Prins Pieter Christiaanstraat 81

Omschrijving

Algemeen
De representatieve kantoorvilla op de Prins Pieter Christiaanstraat omvat totaal circa 600 m² verdeeld over de begane grond alsmede de 1e verdieping. De kantoorruimte wordt in huidige staat inclusief het bestaande inbouwpakket bestaande uit mooie kamers, glazen wanden, receptie en kantineruimte opgeleverd. Het object beschikt over 15 parkeerplaatsen en een voortuin welke met zitjes ingericht kan worden als lunchgelegenheid.

De moderne kantoorvilla is gelegen aan de rand van de Rotterdamse wijk Prinsenland langs de doorgaande weg tussen Capelle aan den IJssel/Krimpenerwaard en Rotterdam Alexander, direct naast metro station Capelle Schenkel. De bereikbaarheid is zowel met eigen als ook met openbaar vervoer uitstekend. De moderne architectuur van het kleinschalige gebouw maakt het een zeer representatieve en herkenbare kantoorlocatie.

Locatiegegevens
De locatie is gelegen aan de rand van de woonwijk Prinsenland aan de oostzijde van Rotterdam. De omgeving wordt gekenmerkt door een mix van woonbebouwing en bedrijvigheid. Op korte afstand bevindt zich het IJsselland Ziekenhuis, met diverse daarbij behorende voorzieningen en dienstverleners. Winkels in Prinsenland en Rotterdam Alexander zijn goed bereikbaar.

Het object is gunstig gelegen aan de Prins Pieter Christiaanstraat (Rotterdam-Prinsenland), direct naast metrostation Schenkel en biedt een uitstekende verbinding met NS-treinstations Rotterdam-Alexander (3 haltes) en Rotterdam Centraal Station. Snelwegen A16 en A20 liggen slechts enkele autominuten van het gebouw verwijderd.

Indeling
Begane grond circa 317 m²
1e verdieping circa 287 m²
Totaal circa 604 m²

Er zijn in totaal 15 parkeerplaatsen beschikbaar, gelegen op eigen terrein nabij de entree van het gehuurde.

Bouwjaar
2009.

Kadastrale informatie
Gemeente: Kralingen
Sectie : C
Nummer : 551
Grootte : 1.195 m²
Status : Volledig eigendom

Oplevering
Bij een kooptransactie zal het object ontruimd worden opgeleverd.

Voorzieningen
De kantoorruimte word opgeleverd in de huidige staat, voorzien van o.a.:
– vloerbedekking;
– hardhouten trap;
– systeemplafond wat nog wordt voorzien van nieuwe LED-verlichting;
– verwarming middels radiatoren;
– luchtbehandeling met meervoudige ventilatie met topkoeling;
– additionele airconditioning;
– buiten zonwering;
– dubbele toiletgroep in het gehuurde;
– pantry en keuken / lunchruimte;
– kamerverdeling voorzien van deels glazen scheidingswanden;
– toegang d.m.v. sleuteltags;
– databekabeling (Cat 5e);
– glasvezelaansluiting;
– alarmsysteem;
– brandmeldinstallatie.

Het pand is 24/7 toegankelijk.

Bestemmingsplan Prinsenland

Huurprijs/Koopsom
Op aanvraag.

Huurtermijn
in overleg.

Oplevering
Medio Q1 2023

Voorschot servicekosten
In overleg. In de basis zijn er geen servicekosten van toepassing en is huurder zelf verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud van alle in het gehuurde aanwezige installaties. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de kosten voor gas-, water- en elektroverbruik.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag