Kantoorruimte huren Parklaan 34, Rotterdam | Deskfinder.nl

Parklaan 34

Omschrijving

Betreft
Circa 316 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond en 1e verdieping van het zeer fraaie voormalige herenhuis aan de Parklaan 34 te Rotterdam. Dit monumentale pand met klassieke uitstraling is hoogwaardig verbouwd tot kantoorpand en beschikt over een ruime gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde. Het kantoorpand is gelegen in het hart van het karakteristieke Scheepvaartkwartier.

Locatiegegevens
Het historische Scheepvaartkwartier geldt als een van de meest prominente en attractieve locaties voor de zakelijke dienstverlening en is gelegen in het centrum van Rotterdam.

In de kern van dit historische deel van Rotterdam is de prachtige Veerhaven alsmede het Rotterdamse “Het Park” gelegen. Op loopafstand bevinden zich allerlei goede en bekende restaurants en (grand)cafés zoals de Ballentent, Loos, Zeezout, Huson, Parkheuvel**, The Harbour Club, The Meatclub, Fugu, La Pizza, en bakkerij Bussing.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (tram en metro) is het Scheepvaartkwartier uitstekend bereikbaar. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn goed te bereiken via de Scheepstimmermanslaan of de Parkhaven naar de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug. Tevens stopt de watertaxi op 2 minuten loopafstand. Hiermee bereikt u binnen 2 minuten de Kop van Zuid en liggen ook restaurants zoals Hotel New York binnen handbereik.

Indeling
Begane grond circa 130 m²
1e verdieping circa 186 m²
Totaal circa 316 m²

Huurprijs
€ 230,– per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w. en servicekosten.

Parkeren
In de directe omgeving kan tegen betaling langs de openbare weg worden geparkeerd, anders middels parkeervergunning. Tevens is er de mogelijkheid om te kunnen parkeren in de parkeergarage onder de Erasmusbrug.

Huurtermijn
5 jaar, verlengd voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt in de huidige, uitermate representatieve staat opgeleverd, voorzien van onder meer:
• representatieve monumentale entree met imposant trappenhuis;
• personenlift;
• gescheiden sanitaire voorzieningen;
• gemeenschappelijke tuin.

In aanvulling op voornoemde casco wijze van oplevering wordt het gehuurde opgeleverd voorzien van het door de voorgaande huurder aangebrachte huidige inrichtingspakket bestaande uit onder meer:
• aanwezige vloerafwerking;
• verlichting;
• aanwezige kantoorindeling;
• pantry voorzieningen;
• databekabeling.

Beschikbaarheid
Per 1 oktober 2023.

Voorschot servicekosten
Ten behoeve van een nader te omschrijven pakket leveringen en diensten dient er maandelijks een voorschotbedrag te worden voldaan. Het voorschot bedraagt € 50,– per m² per jaar exclusief b.t.w.

De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

EPC
Het kantoorgebouw is voorzien van energielabel A++.

Betalingen
Betaling van de huur, eventuele servicekosten en b.t.w. geschiedt per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag