Coolsingel 97, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Coolsingel 97

Omschrijving

Algemeen
In het (winkel)hart van Rotterdam is circa 542 m² representatieve winkel-/commerciële ruimte beschikbaar in combinatie met circa 694 m² kantoor-/opslag-/atelierruimte, gelegen aan de Coolsingel 97 en Coolsingel 101 te Rotterdam. De winkelruimtes zijn gelegen op een uitstekende locatie en bevinden zich op loopafstand van de belangrijkste zakelijke districten, het Centraal Station en de belangrijkste bezienswaardigheden.

Indeling Coolsingel 97
Circa 367 m² winkelruimte verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. In de kelder, op de tweede en op derde verdieping zijn diverse opslagruimtes gelegen van in totaal van circa 694 m².

Indeling Coolsingel 101
Circa 175 m² winkelruimte gelegen op de begane grond.

Locatiegegevens.
De winkelruimtes zijn gesitueerd aan de Coolsingel in het hart van het centrum van Rotterdam (Beurstraverse, Hoogstraat, Lijnbaan, etc.), restaurants, hotels en diverse banken bevinden zich in de directe omgeving. Over de Coolsingel rijden diverse trams en zijn haltes van de metro naar Rotterdam CS. Rotterdam CS ligt op enkele minuten loopafstand.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Haltes voor tram en bus zijn schuin tegenover het gebouw gelegen. Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. Via de Coolsingel/Hofplein/Schiekade krijgt men aansluiting op de noordelijke ring rond Rotterdam. Via de Westblaak/Maastunnel/Zuidplein krijgt men aansluiting op de zuidelijke ring rond Rotterdam. Via de Schiedamsedijk/Boompjes/Maasboulevard komt men bij de A16 (Breda-Antwerpen en Gouda-Utrecht).

Huurprijs
Coolsingel 97 € 70.000,– per jaar, te vermeerderen met servicekosten en b.t.w.

Coolsingel 101 € 45.000,– per jaar, te vermeerderen met servicekosten en b.t.w.

Huurtermijn
Minimaal 1 jaar met mogelijke verlengingsperiode(n).

Voorzieningen
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat.

Oplevering
Per direct.

Voorschot servicekosten
n.t.b.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Real Estate Partners B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs Prijs op aanvraag

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Winkelruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.236 m2 (in units vanaf 175 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 4 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag