Kantoorruimte huren Coolsingel 120, Rotterdam | Deskfinder.nl

Coolsingel 120

Omschrijving

Object
Midden in het hart van Rotterdam, staat het in het oog springende kantoorgebouw; de “Allianz Tower”. Het gebouw is gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de Coolsingel, op de hoek met de Blaak en in de directe nabijheid van de Meent, Lijnbaan, Hoogstraat, het Binnenwegplein en de Beurstraverse.

De Allianz Tower heeft een representatieve entree met een bemande receptie. Op de begane grond is een informele ontmoetingsplek gecreëerd met onder meer een koffiecorner. Op de eerste verdieping bevindt zich een groot bedrijfs-restaurant, diverse vergaderfaciliteiten en doucheruimten voor de fietsers.

De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de hogere verdiepingen welke zijn voorzien van grote raampartijen met lage borstwering, waardoor je een schitterend 360 graden uitzicht hebt over de gehele stad en de Maas.

Locatie gegevens
De Coolsingel is onderdeel van het Rotterdam Central Business District (CBD) welke het gebied Blaak, Coolsingel en Weena beslaat. Het CBD is een van de weinige Europese locaties waar het internationale zakendistrict, (hogesnelheids) OV-knooppunt en het centrum van de stad bijeenkomen. Dit gebied is meer en meer in trek bij (inter-) nationale bedrijven om hun hoofdkantoor of vestiging te plaatsen.

Zo vindt u onder meer grote banken, verzekeringsmaatschappijen, advocatenkantoren en de Kamer van Koophandel.

Op loopafstand van Coolsingel 120 treft u een grote variëteit aan restaurants en lunchrooms als Amarone, Staal en Dudok, welke allen een perfecte gelegenheid bieden voor een lunch of zakelijke afspraak. Direct naast Coolsingel 120 zijn een groot winkelcentrum, een markt en een groot aantal musea als het Maritiem Museum en het Schielandshuis gelegen.

Bereikbaarheid
Per auto:
De bereikbaarheid van deze locatie met de auto is zeer goed. Via de Maasboulevard, de Erasmusbrug, het Maastunneltraverse of de Schiekade zijn rijkswegen A16, A15 en A20 snel te bereiken.

Per openbaar vervoer:
Coolsingel 120 ligt op loopafstand van het NS treinstation Blaak, waar trein, metro, tram en bus samenkomen. Daarnaast bevindt metrostation Beurs zich direct voor het gebouw. Middels dit ruime aanbod aan openbaar vervoer middelen is het Centraal Station van Rotterdam en vervolgens luchthaven Schiphol en Amsterdam zeer goed en snel bereikbaar.

Indeling
Er is totaal circa 2.728 m² kantoorruimte voor de onderverhuur beschikbaar, verdeeld als volgt:

– 9e verdieping ca. 1018 m²
– 12e verdieping ca. 855 m²
– 13e verdieping ca. 855 m²

Bovenstaand metrage is ingemeten en vastgesteld conform NEN 2580.

Parkeren
Per een gehuurd vloeroppervlak van 80 m² v.v.o. kantoorruimte is 1 parkeerplaats voor verhuur beschikbaar (parkeernorm 1:80).

Voorzieningen
De kantoorruimten zijn voorzien van een zeer representatieve inrichting en worden dus “turn-key” opgeleverd, onder andere voorzien van de volgende zaken:
– nieuwe vloerbedekking;
– pantry;
– gesausde wanden;
– gerenoveerde toiletgroepen;
– luxe glazen scheidingswanden;
– Led-verlichting voorzien van bewegingsdetectie;
– databekabeling en patchkast per verdieping.

De huidige inrichting en indeling van de verdiepingen sluit aan op de huidige manier van werken en is een mix van open vloeren (kantoortuinen) met een aantal kamers.

Huurprijs
Kantoorruimte : € 200,– per m² per jaar
Parkeerplaats : € 2.100,– per plaats per jaar

Genoemde huurprijzen dienen vermeerderd te worden met de servicekosten en de geldende b.t.w.

Huurtermijn
5 of 10 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Oplevering
In overleg.

Voorschot servicekosten
€ 55,– per m² per jaar exclusief b.t.w., als voorschot voor leveringen en diensten inclusief het gebruik van het bedrijfsrestaurant met jaarlijkse nacalculatie.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag