Kantoorruimte huren Blaak 512, Rotterdam | Deskfinder.nl

Blaak 512

Omschrijving

Algemeen
Representatieve kantoorverdieping, 4e etage, in het architectonisch en markant vormgegeven kantoorgebouw ‘De Coopvaert’, welk gebouw is gesitueerd aan de Blaak pal naast Plein 1940 en op de kop van de Leuvehaven in het hart van Rotterdam.

De ligging is uniek; tussen het Maritiem museum en de Kamer van Koophandel, schuin tegenover het Schielandhuis en met alle centrumvoorzieningen, zoals De Koopgoot, de Markthal, station Blaak, horeca, het Stadshuis en de weekmarkt binnen handbereik. Op 5 minuten lopen bevinden zich de populaire Meent en Witte de Withstraat.

Het gebouw heeft een entree aan de Blaak en aan de Wijnstraat, waar ook de parkeergarage is waar gebruikers plaatsen kunnen huren. Op de begane grond is tevens een horecagelegenheid met terras op de zon gevestigd. De eerste 6 verdiepingen zijn bestemd als kantoor, waarvan de 4e verdieping momenteel voor verkoop beschikbaar is.

Verdieping Metrage
4e verdieping circa 420 m² kantoorruimte

Parkeren
Parkeerplaatsen zijn te huur in de achter ‘De Coopvaert’ gelegen parkeergarage aan de Wijnstraat 100 welke geëxploiteerd wordt door ParkBee.

Locatiegegevens
Blaak 512 ligt op loopafstand van het NS treinstation Blaak, waar trein, metro, tram en bus samenkomen. Daarnaast bevindt metrostation Beurs zich op minder dan 200 meter afstand. Beurs is het belangrijkste metrostation van Rotterdam omdat dit de enige kruising is van de metrolijnen. Door het ruime aanbod aan openbaar vervoer is het Centraal Station van Rotterdam en vervolgens luchthavens Rotterdam-The Hague Airport en Schiphol alsmede de centra van Den Haag en Amsterdam zeer goed en snel bereikbaar.

Per auto
De bereikbaarheid van deze locatie met de auto is uitstekend. Via de Maasboulevard, de Schiekade en de Erasmusbrug zijn rijkswegen A16, A20, A15 en A29 goed bereikbaar.

Voorzieningen
De kantoorverdieping zal in de huidige staat ‘as is’ opgeleverd worden voorzien van o.a.:
– gemeenschappelijke representatieve entree;
– 2 personenliften t.b.v. de kantoren;
– systeemplafond voorzien van lichtarmaturen;
– kabelgoten t.b.v. elektra- en databekabeling;
– luchtbehandeling voorzien van topkoeling;
– 3 toiletten;
– schoonmaakkast voorzien van uitstortgootsteen;
– pantry.

In het pand is tevens een inrichting en losse inventaris aanwezig welke om niet ter beschikking wordt gesteld.

Bestemming
De bestemming is “Centrum-1”. De aangewezen gronden zijn bestemd voor kantoor.

Bouwjaar
2006 (bron: bag viewer).

Energielabel.
Het kantoorgebouw is voorzien van energielabel A+.

Koopsom
€ 1.395.000,– kosten koper.

VVE
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren € 1.181,21 per maand.
Het voorschot energiekosten (water, warmte, elektra) bedraagt € 800,00 per maand.

Overdracht
Het appartementsrecht wordt vrij van huur en gebruik geleverd.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Rotterdam
Sectie : AH
Nummer : 489
Index : A248

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag