Kantoorruimte huren Hildo Kropstraat 10, Nieuwegein | Deskfinder.nl

Hildo Kropstraat 10

Uitgelichte services

 • Airconditioning

  Deze locatie beschikt over een airco waardoor er altijd een prettig klimaat is op de werkvloer

 • Douche

  Sport jij graag tijdens kantooruren? Dan kan je gebruik maken van de douche faciliteiten

 • Pantry

  Je beschikt over je eigen/gedeelde keuken om zelf een kop koffie te zetten

Omschrijving

ALGEMEEN
Het bedrijfsgebouw bevindt zich aan de Hildo Kropstraat 10 te Nieuwegein. Op de eerste verdieping van dit bedrijfsgebouw is een kantoorruimte beschikbaar van totaal circa 189 m2.

In de omgeving van het bedrijfsgebouw zijn vele voorzieningen gelegen. Tegenover het gebouw is een Nettorama supermarkt gevestigd, wat zorgt voor een grote doorloop van mensen. Op circa 10 minuten loopafstand bevindt zich het Grootwinkelcentrum City Plaza waar tevens het busstation en de halte van de sneltram zijn gelegen.

In de nabije omgeving van de Hildo Kropstraat zijn bedrijven als Nettorama, La Costa zonnestudio, De Dansfabriek en Health Club Gold’s Gym gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
De locatie is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Nieuwegein is omsloten door de Rijksweg A2, A12 en A27.

Openbaar vervoer:
De dichtstbijzijnde bushalte Wenckebachplantsoen bevindt zich op 5 minuten lopen van het bedrijfsgebouw.
Daarnaast is bij het Grootwinkelcentrum City Plaza het busstation en de halte van de sneltram gelegen, 10 minuten lopen van het bedrijfsgebouw.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 189 m2 gelegen op de 1e verdieping.

Het bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan het genoemde metrage.

PARKEERGELEGENHEID
Bij de kantoorruimte zijn geen parkeerplaatsen aanwezig, de omgeving biedt voldoende openbare parkeerplaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat met de volgende voorzieningen:
• eigen entree op de begane grond;
• toiletgroep;
• pantry voorzien van boven- en onderkasten;
• verwarming middels radiatoren;
• systeemplafond voorzien van inbouw Tl-verlichting;
• wandcontactdozen;
• indeling middels huidige scheidingswanden;
• brandslanghaspel;
• airco*.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen, dit komt voor rekening en installatie van de huurder.

* Onderhoud, reparatie en/of vervanging zijn voor rekening van huurder.

AANVAARDING
In overleg.

VOORWAARDEN EN CONDITIES

HUURPRIJS
Kantoorruimte:
€ 85,00 per m2 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING
uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, met een nader te bepalen percentage verhoogd zodat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar.
Met aansluitende verlengingsperioden van 5 (vijf) jaar.

Kortere huurtermijnen bespreekbaar.
HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
De huurder is rechtstreeks contractant met de diverse nutsbedrijven voor wat betreft de levering van gas, water en elektra.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangs-datum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Deze bankgarantie dient te worden gesteld voor de sleuteloverdracht en dient te worden afgegeven door een in Nederland erkende en gevestigde bankinstelling, conform het standaard ROZ-model 2018.
Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Locatie en bereikbaarheid

 • Auto
 • Nabij bus
 • Nabij tram/metro

Eigen vervoer: De locatie is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Nieuwegein is omsloten door de Rijksweg A2, A12 en A27.Openbaar vervoer: De dichtstbijzijnde bushalte Wenckebachplantsoen bevindt zich op 5 minuten lopen van het bedrijfsgebouw. Daarnaast is bij het Grootwinkelcentrum City Plaza het busstation en de halte van de sneltram gelegen, 10 minuten lopen van het bedrijfsgebouw.

Parkeermogelijkheden

 • Openbare weg

Faciliteiten

 • Airconditioning
 • Douche
 • Pantry

Plan een bezichtiging of stel een vraag