Coltbaan 27

Omschrijving

ALGEMEEN
Het betreft het representatieve kantoorgebouw “Residence”, op het bedrijventerrein Plettenburg in Nieuwegein.
Verhuurder heeft het kantoorgebouw volledig gerenoveerd, waarmee het gebouw weer voldoet aan de eisen en wensen van de huidige tijd. Zo is het kantoorgebouw voorzien van een compleet nieuwe luchtbehandelingsinstallatie en zijn de algemene en gemeenschappelijke ruimtes compleet gerenoveerd. Het gebouw is klaar voor de toekomst.

Het kantoorgebouw omvat totaal 4 bouwlagen en beschikt over een eigen parkeerterrein met in totaal circa 60 parkeerplaatsen.
De lay-out van het kantoorgebouw leent zich uitstekend voor het werken in een open office structuur, een cellenstructuur of een combinatie van beide.

Kantoorgebouw Residence huisvest Bluefield IT en Softline Solutions. Het bedrijventerrein Plettenburg huisvest diverse (inter-)nationale ondernemingen, waaronder BAM en Miko.

De kozijnen aan de buitenzijde van het gebouw worden antraciet grijs gemaakt. Dit is te zien op de impressie in de hoofdfoto.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Via de Plettenburgerbaan en de Laagravenseweg is het knooppunt Lunetten, waar de rijksweg A12 en A27 elkaar kruisen, in enkele autominuten bereikbaar. Via de Plettenburgerbaan en de Zuidstede weg is ook de rijksweg A2 in circa 7 autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer:
Bushalte “Wattbaan” is op circa 2 minuten loopafstand van het gebouw gelegen. Vanaf deze halte vertrekken er op regelmatige basis bussen in de richting van en naar Utrecht Centraal Station. De reistijd bedraagt circa 15-20 minuten.

ENERGIELABEL
Het kantoorgebouw is voorzien van een Energielabel A (0,66).

PARKEERGELEGENHEID
Op het bij het kantoorgebouw behorende parkeer-terrein bevinden zich circa 60 parkeerplaatsen, welke beschikbaar zijn op basis van een parkeernorm van 1:50.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur zijn de navolgende units beschikbaar:
1e verdieping links circa 158,8 m² v.v.o.
2e verdieping links circa 385,2 m² v.v.o.
2e verdieping rechts VERHUURD

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw.

Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 158,8 m2 v.v.o.

Gemeten conform NEN 2580 door Stevens van Dijck Bouwmanagers en Adviseurs B.V., meetcertificaat 3660/2014 17335/db d.d. 4 februari 2014.

OPLEVERINGSNIVEAU ALGEMEEN
Het object wordt opgeleverd in de huidige, recent gerenoveerde staat met de volgende voorzieningen:

• gemeenschappelijke vernieuwde entree;
• medegebruik huidige personenliftinstallatie;
• medegebruik gerenoveerde toiletgroepen per verdieping;
• deels te openen ramen.

OPLEVERINGSNIVEAU KANTOORRUIMTE
De beschikbare kantoorruimte wordt in de basis in casco staat met basisvoorzieningen voor kantoor- gebruik opgeleverd, inclusief onder andere:
• vernieuwde systeemplafonds voorzien van LED-verlichtingsarmaturen;
• vernieuwde klimaatinstallatie voorzien van top-koeling;
• huidige vloerbedekkingsgerede, legklare vloeren;
• gesausde bouwkundige wanden en kolommen;
• intercominstallatie;
• huidige kabelgoten voorzien van elektra.

Het kantoorgebouw beschikt over elektra tussen-meters per halve verdieping.

De aansluiting en het verbruik van data- en tele-communicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

AANVAARDING
In overleg.

VOORWAARDEN EN CONDITIES

HUURPRIJS
Kantoorruimte:
€ 115,00 per m² per jaar.

Parkeerplaatsen:
€ 350,00 per parkeerplaats per jaar.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
€ 22,50 per m² per jaar, op basis van voorschot en nacalculatie, voor de navolgende leveringen en diensten, te vermeerderen met omzetbelasting:
• elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten;
• onderhoud en periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s);
• idem van liftinstallatie(s);
• idem van hydrofoorinstallatie;
• idem van glazenwasinstallatie;
• idem van brandmelder-, storingsmelder- en nood¬stroominstallatie(s);
• sanitaire voorzieningen, handdoekautomaten, zeep e.d.;
• schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, liften, beglazing buitenzijde alsmede zonwering, beglazing gemeenschappelijke ruimten, terrassen en/of terrein;
• verzorging huisvuil, containerhuur e.d.;
• assurantiepremie buitenbeglazing;
• administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Daarnaast is huurder een voorschotbedrag van € 10,00 per m2 per jaar te vermeerderen met omzetbelasting aan verhuurder verschuldigd met betrekking tot de levering en het verbruik van elektra/ warmte in de eigen gehuurde ruimte.

Voor de aansluiting en het verbruik van water wordt een vast bedrag van € 40,00 per maand te vermeerderen met omzetbelasting per gehele verdieping bij huurder in rekening gebracht.

Bovenstaande lijst is niet limitatief. Verhuurder behoudt zich het recht voor genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 115 /m2/jaar

Servicekosten € 22,5 /m2/jaar

Aanvaarding

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 544 m2 (in units vanaf 159 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 4 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag