Laan van Londen 100

Omschrijving

Het zeer representatieve en hoogwaardig afgewerkte kantoorgebouw is gevestigd op het businesspark Amstelwijck te Dordrecht en gelegen op een zichtlocatie direct langs de rijksweg A16.

Er komt circa 2.104 m² v.v.o. kantoorruimte op de 1e en 2e verdieping beschikbaar voor verhuur, alsmede 48 parkeerplaatsen gelegen op eigen afgesloten terrein.

Het stijlvolle businesspark Amstelwijck is een mix van kantoorvilla’s, kantoren en hoogwaardige bedrijfsgebouwen en gelegen in een verzorgde parkachtige omgeving. Het staat synoniem voor zaken doen in een stijlvolle en zakelijke ambiance en biedt alle voordelen van een zakenhotel. Het op het terrein gevestigde moderne Van der Valk Hotel Dordrecht biedt ruimte aan seminars, congressen en uiteraard een restaurant.

Bereikbaarheid
Per auto
Businesspark Amstelwijck is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer via rijksweg A16 (Rotterdam – Breda, afrit 20 ’s-Gravendeel). Deze op- en afrit naar Businesspark Amstelwijck is tevens bereikbaar vanaf rijksweg A15 (Europoort – Rotterdam – Nijmegen) via de N3.

Per OV
Er zijn op loopafstand bushaltes gelegen (lijn 4 en 8) met verbindingen naar Centraal Station Dordrecht.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 2.104 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. De huidige beschikbaarheid is als volgt verdeeld over het gebouw:
1e verdieping circa 1.052 m² v.v.o. kantoorruimte
2e verdieping circa 1.052 m² v.v.o. kantoorruimte

Overname van het huidige inbouwpakket is mogelijk in overleg.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 165,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Parkeerplaatsen
Er zijn 48 parkeerplaatsen beschikbaar op het bijbehorende parkeerterrein. Het parkeerterrein is tevens voorzien van een drietal laadpalen voor elektrische voertuigen.

Parkeerplaatsen zijn € 900,- per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 165 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 2.104 m2 (in units vanaf 1052 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag