Grote Marktstraat 43-49

Omschrijving

Sijthoff City, gelegen op de hoek van de Grote Marktstraat en de Wagenstraat tussen de Bijenkorf en Media Markt, heeft een metamorfose ondergaan. De Grote Marktstraat is van oudsher één van de belangrijkste verbindingsroutes door het hart van de stad. Dit geeft het object een zeer hoge attentiewaarde.

Het gebouw is volledig gerenoveerd en heeft een nieuwe uitstraling gekregen met onder meer hoge transparante etalages en een bijzondere gevelafwerking van composiet met details die verwijzen naar de traditionele architectuur in de omgeving en naar het symbool van de stad Den Haag.

Sijthoff heeft het BREEAM-certificaat Very Good ontvangen voor de Nieuwbouw Ontwerpfase. De renovatie van het gebouw is eind 2014 afgerond en heeft 2 winkellagen van totaal circa 4.667 m² en circa 6.865 m² kantoorruimte.

In de directe nabijheid bevindt zich het Spuimarkt met onder meer de bioscoop Pathé, Intersport en een vestiging van C&A. Verder zijn er in de omgeving vestigingen van onder meer HEMA, De Bijenkorf, Mediamarkt, Zara en Primark. Aan het Spui vindt u ook het Stadhuis, de Openbare Bibliotheek Den Haag en het Haags Filmhuis.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 1.050 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 38 m2

Plan een bezichtiging of stel een vraag