Groothandelsweg 1, Delfgauw | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Groothandelsweg 1

Omschrijving

Object
Het betreft totaal circa 900 m² v.v.o. turn key afgewerkte kantoorruimte gelegen op de eerste etage van het zeer moderne en hoogwaardige bedrijfscomplex aan de Groothandelsweg 1 te Delfgauw. Verhuur van diverse metrages kantoorruimte is bespreekbaar.

Het complex omvat bedrijfs-logistieke ruimte en moderne kantoorruimte met een ruim parkeerterrein op een perceel van ruim 20.000 m². De logistieke ruimte alsmede het grootste deel van de kantoorruimte is reeds verhuurd.
De kantoorruimte is hoogwaardig afgewerkt en beschikt over diverse kantoorkamers, vergaderruimte, presentatieruimte en luxe keuken / kantine voorzieningen. De kantoorvloeren worden in huidige staat volledig ingericht voorzien van een mooi representatief inrichtingspakket opgeleverd.

Locatiegegevens
Dit representatieve bedrijfscomplex met kantoor is gelegen op het bedrijvenpark “Ruyven” vrijwel direct aan de A-13, ter hoogte van Delft. Op het bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd het distributiecentrum van Ahold, Gall & Gall, Grolsch & Karwei. Door de ligging direct aan de provinciale weg N-470 (Delft – Zoetermeer – Rotterdam) en de rijksweg A-13 (Den Haag – Rotterdam) is het object uitstekend bereikbaar.
Bedrijvenpark Ruyven beschikt over een collectief parkmanagement dat de kwaliteit en veiligheid van het bedrijventerrein behoudt middels onder andere beveiliging en groenonderhoud.

Oppervlakte
Kantoorruimte 1e verdieping rechts: circa 930 m² (deelverhuur vanaf ca. 500 m²)

Er zijn in overleg parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur, gelegen op eigen terrein.

Opleveringsniveau kantoorruimte:
– entree/balie functie;
– liftinstallatie;
– maximale vloerbelasting van 500 kg/m²;
– aanwezige vloerbedekking c.q. PVC;
– systeemplafonds met tl.-verlichtingsarmaturen;
– gescheiden dames- en herentoilet per kantoorvleugel;
– pantry voorzieningen;
– indeling met diverse kantoorkamers voorzien van transparante scheidingswanden en vloerbedekking;
– professionele keuken en kantineruimte;
– kabelgoten voorzien van elektra.

Huurprijzen
Kantoorruimte : € 99,00 per m² per jaar exclusief b.t.w.;
Parkeerplaatsen : € 350,00 per parkeerplaats per jaar exclusief b.t.w.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
voorschot € 45,- per m² per jaar.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

Huurtermijn
In overleg.

Zekerheidstelling
Huurder zal voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende b.t.w. afgeven.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de CPI, reeks CPI “Alle huishoudens” (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het CBS.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 99 /m2/jaar

Servicekosten € 45 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 930 m2 (in units vanaf 500 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag