Rivium Boulevard 5

Rivium Boulevard 5

Omschrijving

Algemeen
Het uitermate hoogwaardige vrijstaande kantoorgebouw Rivium Boulevard 5 is gelegen op een van de meest in het oog springende locaties op kantorenpark Rivium. Door zijn ligging omringd door kleinschalige kantoorvilla’s, zijn representatieve uitstraling, zijn in het oog springende architectuur en zijn geschiktheid voor individueel gebruik is het gebouw een visitekaartje voor iedere onderneming!

De kantoorvilla is in zijn geheel of per verdieping beschikbaar en omvat totaal circa 1.265 m² kantoorruimte in combinatie met 28 eigen parkeerplaatsen.

Het Businesspark Rivium bevindt zich in de agglomeratie Rotterdam, direct aan rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Het kantorenpark is zeer representatief van aard, beschikt over vrije parkeerplaatsen langs de openbare weg, een sportcentrum en een directe openbaar vervoer verbinding naar bus- en metrostation Kralingse Zoom met P+R.

Ook een hapje buiten de deur behoort tot de mogelijkheden. Het bekende restaurant Zalmhuis in het typische art-nouveau gebouw met informele brasserie en zalencentrum is op een steenworp afstand gelegen!

Indeling
De kantoorvilla is in totaal circa 1.265 m² groot en is als volgt ingedeeld:
Begane grond : ca. 392 m²
Eerste etage : ca. 382 m²
Tweede etage : ca. 382 m²
Derde etage : ca. 109 m²
——————————————–
Totaal : ca. 1.265 m²

Parkeren
Op het naast het kantoorgebouw gelegen en mede daartoe behorende parkeerterrein zijn in totaal 28 aangewezen parkeerplaatsen beschikbaar, hetgeen gelijk staat aan een uitstekende parkeernorm van circa 1:45 m².

Locatiegegevens / Bereikbaarheid
Per auto
De bereikbaarheid van kantoorgebouw Rivium Boulevard 5 per auto is uitstekend. Via afslag 25 ”Centrum Rotterdam/Capelle a/d IJssel” staat u binnen drie autominuten voor de deur. De Maasboulevard geeft een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam. Rotterdam The Hague Airport bevindt zich op slechts tien autominuten.

Per OV
De bereikbaarheid van Rivium per openbaar vervoer is goed via de innovatieve, onbemande Parkshuttle op korte loopafstand met een directe verbinding naar het nabijgelegen metro-/busstation Kralingse Zoom. Deze Parkshuttle wordt binnenkort doorgetrokken naar een halte aan de Nieuwe Maas, waar ook de waterbus een halte zal krijgen. Zo zijn er directe aansluitingen naar Rotterdam Centrum en het NS-metrostation Alexander. Vanaf het metrostation Capelsebrug is het gebied bereikbaar met bus 95.

Over het water
Op korte loopafstand van het gebouw bevindt zich de aanlegsteiger met halte 15 van de watertaxi. In de toekomst zal ook de waterbus (Dordrecht-Rotterdam) hier een vaste halte krijgen.

Voorzieningen.
De kantoorvilla wordt opgeleverd voorzien van onder andere:
– een uitermate representatieve entree met tochtsluis en vide waardoor de entree over veel lichtinval beschikt;
– 8-persoonslift, hoofdtrap en inpandig noodtrappenhuis;
– mechanische ventilatie in combinatie met topkoeling;
– systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
– pantry per verdieping;
– compleet afgewerkte toiletgroepen op begane grond, 1e en 2e verdieping;
– verwarming door middel van radiatoren;
– wandgoten voorzien van elektra aansluitingen per 1,80 meter;
– vlaggenmasten langs de Rivium Boulevard ten behoeve van reclamevoering.

In aanvulling c.q. in afwijking op het voornoemde is de kantoorvilla tevens voorzien van:
– aanwezige databekabeling; *
– aanwezige scheidingswanden; *
– aanwezige vloerbedekking; *
– aanwezige luxaflex. *

Voornoemde voorzieningen aangegeven met een * worden door de huidige gebruiker in het gebouw achtergelaten en worden om niet aan huurder overgedragen. Eventueel onderhoud, reparatie en vervanging is voor rekening van huurder.

Huurprijs
kantoorruimte
€ 110,- per m² per jaar, exclusief b.t.w. en servicekosten.

Parkeren
€ 550,- per parkeerplek per jaar, exclusief b.t.w.

Huurtermijn
In overleg.

Voorschot servicekosten
Het pakket door of vanwege verhuurder te verzorgen leveringen en diensten alsmede het bijbehorend voorschotbedrag zal in nader overleg worden overeengekomen.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel C.

Uitgangspunt is dat aansluiting nutsvoorzieningen op naam van huurder zal worden gesteld.

Oplevering
Per direct.

Zekerheidstelling
Door huurder zal een bankgarantie (volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken opgesteld in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken) worden afgegeven ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in combinatie met bijbehorende algemene voorwaarden.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 110 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.265 m2 (in units vanaf 109 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 4 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag