Kantoorruimte huren Klaverbaan 102, Capelle aan den ijssel | Deskfinder.nl

Klaverbaan 102

Omschrijving

Algemeen
Circa 156 m² representatieve kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van het moderne bedrijfsgebouw gelegen aan de Klaverbaan 102-108 te Capelle aan den IJssel op het bedrijventerrein ‘Capelle Trade Centre’.

De opvallende architectuur van het gebouw is zeer herkenbaar en biedt uitstekende reclamemogelijkheden. Het kantoorgebouw heeft energielabel A en omvat in totaal 1.426 m² kantoorruimte verdeeld over 3,5 etage en een aangrenzende bedrijfsruimte.

Dit bedrijventerrein geniet een grote populariteit zowel ten behoeve van groot- als kleinschalige bedrijvigheid. De woonwijken Schollevaar met winkelvoorzieningen, Zevenkamp en de nieuwbouwwijk Nesselande liggen aangrenzend om het bedrijventerrein. De bereikbaarheid vanaf de A20 is uitstekend via Nieuwerkerk aan den IJssel of Rotterdam Alexander.

Locatiegegevens
Bedrijventerrein “Capelle Trade Centre” kenmerkt zich door haar unieke ligging in de directe nabijheid van de rijksweg A20 en de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. De op- en afritten (Rotterdam – Alexander / Capelle aan den IJssel) van de A20 liggen op nog geen kilometer afstand. Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede naar het NS-trein/metrostation Alexander.

De locatie voldoet aan alle hedendaagse eisen van een modern bedrijventerrein. Zo is er nabij de entree aan de Hoofdweg een servicepoint van waaruit dienstverlenende taken worden aangeboden, waaronder de beveiliging en onderhoud van het gehele bedrijventerrein. Diensten die vanuit dit servicepoint worden verleend worden bepaald door de Vereniging Parkbeheer welke bestaat uit alle gebruikers van het CTC. De vereniging heeft als doel om de hoogwaardige en duurzame uitstraling van het park te behouden. De parkmanager die is aangesteld door de Vereniging Parkbeheer heeft tot taak het regelen en het toezicht houden op het collectieve groenonderhoud, de parkbewaking, de vuilophaaldienst, gladheidsbestrijding en de dienstverlening vanuit het servicepoint. Vanuit het servicepoint worden tevens de beveiligingscamera’s gemonitord. De parkmanager is aanspreekpunt voor alle zaken die vestigingsklimaat op CTC bevordert. Alle gevestigde bedrijven nemen verplicht deel aan deze collectiviteit middels een bijdrage in de servicekosten. CTC heeft onlangs het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behaald.

Parkeren
Voor de verhuur zijn er 5 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan er enkele zijn gelegen voor, naast en achter het gebouw alsmede enkele op een separaat parkeerterrein aan de andere zijde van het complex aan de Klaverbaan.

Voorzieningen.
Het object wordt in huidige staat opgeleverd voorzien van o.a.:
– receptiebalie met ontvangstruimte*;
– centrale verwarming middels radiatoren;
– systeemplafond voorzien van nieuwe LED-verlichtingsarmaturen;
– nieuw gesausde wanden;
– pantry en gescheiden toiletgroepen per verdieping;
– kabelgoten voorzien van elektra- en databekabeling*;
– enkele scheidingswanden*;
– luchtbehandelingsinstallatie met topkoeling;
– personenlift;
– hoofdtrappenhuis en noodtrappenhuis.

Voorzieningen aangeduid met een * zijn door voorgaande huurder aangebracht en worden “om niet” overgedragen. Eventueel onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen is voor rekening van huurder. Verhuurder is niet aansprakelijk voor de kwaliteit en functionaliteit van deze voorzieningen.

Huurprijs
Kantoorruimte : € 85,– per m² per jaar;
Parkeren : € 300,- per plaats per jaar.

Voornoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met b.t.w. en servicekosten.

Voorschot servicekosten
€ 35,– per m² per jaar.

Huurtermijn
In overleg.

Oplevering
Per direct.

Energielabel
Het object beschikt over energielabel A.

Voorschot servicekosten
Een voorschot van € 30,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w., ten behoeve van het onderhoud van de gebouwgebonden installaties (mechanische installatie, overheaddeuren en brandslanghaspels), periodieke glasbewassing puien en gevel, dakinspectie, glasverzekering, bijdrage collectieve beveiliging, onderhoud terrein en (parkeer) terrein/parkmanagement. Uitgangspunt is dat huurder zelf zorg zal dragen voor aansluiting op nutsvoorzieningen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Door huurder zal een bankgarantie (volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken opgesteld in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken) worden afgegeven ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag