Kantoorruimte huren Zwolseweg 1, Barendrecht | Deskfinder.nl

Zwolseweg 1

Omschrijving

Algemeen
Zeer representatieve kantoorruimte van 412 m² v.v.o. gelegen op zicht locatie aan de Zwolseweg 1 op het moderne en beveiligde bedrijventerrein Vaanpark 4 te Barendrecht. De kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping van een modern kantoorgebouw waar – naast onderhavige beschikbare ruimte – 2 representatieve internationale huurders voor langere tijd een kantoorruimte hebben gehuurd. Het gebouw is voorzien van een bemande receptie en een gemeenschappelijk bedrijfsrestaurant. Uniek van deze locatie is ondermeer de uitstekende parkeermogelijkheden op eigen terrein. De vleugel op de eerste etage kan in meerdere units opgedeeld worden waardoor er verhuurmogelijkheden vanaf circa 200 m2 gerealiseerd kunnen worden.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein Vaanpark 4 in de nabijheid van de rijksweg A29 (Rotterdam-Roosendaal-Zierikzee). De bereikbaarheid per auto is uitstekend. De aansluiting op de rijksweg A15 (Europoort – Rotterdam – Gorinchem) en A16 (Rotterdam – Dordrecht – Breda) is zeer nabij.
Een bushalte (Barendrecht Blijdorp) is op een kwartier lopen.

Indeling
De kantoorruimte ter grootte van circa 412 m² (inclusief een beperkt aandeel in de gemeenschappelijk ruimtes) is gelegen op de 1e verdieping van het kantoorgebouw en omvat een volledige eigen vleugel. Het kantoor kenmerkt zich onder andere door veel daglichttoetreding, goede indeelbaarheid, een centrale hal op de begane grond, een 2-tal liftinstallaties, een open representatief trappenhuis en maar liefst 15 parkeerplaatsen (norm 1:27,5).

Wijze van oplevering
De kantoorruimte zal worden opgeleverd voorzien van o.a.
– systeemplafonds met verlichting armaturen;
– diverse wandcontactdozen met aansluiting voor elektra en databekabeling;
– ventilatie mogelijkheid middels kiepramen en ventilatieroosters;
– verwarming middels CV installatie, warmte-, koude vanuit plafond;
– vloerbedekking;
– glazen scheidingswanden;
– gedeelde dames en heren toiletgroep op de etage.

Eventuele andere wijze van oplevering is in onderling overleg bespreekbaar.

Parkeren
15 zwerf-parkeerplaatsen op het voor het kantoorgebouw gelegen afgesloten parkeerterrein (privé terrein met slagboominstallatie). Op het parkeerterrein zijn diverse laadpunten voor elektrische auto’s aanwezig

Huurprijs
Kantoorruimte € 136,– per m² per jaar, exclusief b.t.w. en servicekosten te vermeerderen met b.t.w.
Parkeerplaatsen € 625,– per plaats per jaar, exclusief b.t.w.

Leveringen en diensten:
Er wordt een voorschot van € 30,- per m² per jaar exclusief b.t.w. in rekening gebracht voor o.a. onderstaande leveringen en diensten:
– periodiek onderhoud toegang-controlesysteem;
– periodiek onderhoud liftinstallatie;
– periodiek onderhoud slagboominstallatie;
– periodiek onderhoud W- en E-installaties;
– periodiek onderhoud brandbeveiligings- en beveiligingsinstallatie;
– periodiek onderhoud toegangspoorten;
– periodiek onderhoud tourniquettedeur.

Voorschot aan warmte, elektra en water maakt geen onderdeel uit van de servicekosten en wordt separaat bij huurders in rekening gebracht.

Huurperiode:
vanaf 2 jaar, in overleg;

Huurbetaling:
Per maand vooruit;

Oplevering:
In overleg, per direct beschikbaar.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A+.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het laatstbekende ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld per 30 januari 2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17 februari 2015.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 1 kwartaalverplichting huur inclusief bijkomende (service-)kosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag