Hogehilweg 24, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Hogehilweg 24

Omschrijving

Object
De Hogehilweg 24 is een vrijstaand en representatief kantoorgebouw. Het kantoorgebouw beschikt over circa 3.720 m2 v.v.o. verdeeld over de begane grond en zes bovengelegen verdiepingen. Bij aankomst springt de hoge glazen entree direct in het oog. Het vele glas zorgt voor veel lichtinval en maakt de ruimte indrukwekkend. De hartelijke ontvangst met koffie en de bistro-achtige opzet geven een vriendelijk en huiselijk gevoel. Via het trappenhuis of één van de twee liften bereikt u de kantoorruimtes.

Elke verdieping is verdeeld in twee ruimtes die gesplitst worden door de middenkern, waar zich onder andere de toiletgroepen bevinden. Elke vloer heeft een eigen pantryaansluiting. Eén van de unieke kenmerken is de extra hoge kantoorruimte op de 6de verdieping, waar het uitzicht adembenemend is. Op dit moment krijgt het kantoorgebouw een update als het gaat om ‘look & feel’ en installaties. Het buitengebied en de entree worden vernieuwd en qua duurzaamheid krijgt het kantoorgebouw Energielabel A.

Informatie
Vloeroppervlakte
Begane grond 295 m² v.v.o.
1e verdieping 473 m² v.v.o.
2e verdieping 590 m² v.v.o.
3e verdieping (unit 3.1) 287 m² v.v.o.
3e verdieping (unit 3.2) 303 m² v.v.o.
4e verdieping 590 m² v.v.o.
5e verdieping 590 m² v.v.o.
6e verdieping 591 m² v.v.o.

Totaal 3.717 m²

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 215,00 per m² per jaar.

Parkeren
€ 1.950,00 per plaats per jaar.

Servicekosten
Nader overeen te komen.

Opleveringsniveau
– Nieuw systeemplafond voorzien van LED verlichting;
– Wit geschilderde constructie wanden;
– Vernieuwde technische installaties
– (koelmachine, cv-ketels en gebouwbeheersysteem);
– Vernieuwde entree op basis van impressies;
– Koffiebar en aansluitend terras op de begane grond;
– Vernieuwde toiletgroepen op elke verdieping.

In de ondergelegen parkeergarage zijn 36 parkeerplaatsen beschikbaar. Hiernaast zijn er nog extra parkeerplaatsen in de directe omgeving beschikbaar waardoor er een parkeerratio is van 1:57.

Bereikbaarheid
Mede door de uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer is Hogehilweg 24 een gewilde vestigingslocatie. NS-station Bijlmer Arena en Metrostation Bullewijk zijn op een steenworp afstand gelegen en afslag S111 is binnen enkele minuten bereikbaar.

Openbaar vervoer
Station Bijlmer/ArenA (intercity) heeft directe verbindingen met Amsterdam Centraal Station, Schiphol Airport en Utrecht. Vanaf Metrostation Bullewijk vertrekken lijn 50 en 54 naar o.a. Rai, Zuid, Sloterdijk en Centrum.
Bus: Station Bijlmer/Arena met het busnetwerk Zuidtangent is er een directe busverbinding tussen Haarlem Station en Schiphol Airport.

Auto
Via centrale snelwegen als de A1 (Amersfoort – Amsterdam), de A2 (Utrecht – Amsterdam), de A9 en de ringweg A10 is Hogehilweg 24 vanuit meerdere kanten goed bereikbaar.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 215 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 3.717 m2 (in units vanaf 295 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 7 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag