Concertgebouwplein 14, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Concertgebouwplein 14

Omschrijving

Object
Dit hoogwaardige kantoorpand is gesitueerd naast het markante Concertgebouw van Amsterdam, met uitzicht op het Museumplein. Het gebouw heeft een eigentijdse en moderne uitstraling, en beschikt over een ruime tuin.

De omgeving wordt gesierd door de aanwezigheid van veel groen. In combinatie met een rijke diversiteit aan winkels, restaurants, musea, hotels en andere kantoorpanden vormt dit een zeer fijne werkomgeving. Zo bevinden het Rijksmuseum en het Van Gogh museum zich in de directe nabijheid.

Het Concertgebouw 14 is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. Bij het objecten en in de directe omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden.

Vloeroppervlak
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt ca. 75 m², gelegen op de 2e verdieping.

Huurprijs
2e Verdieping:
Unit 1 – ca. 25 m² – € 1.400,- per maand inclusief servicekosten.
Unit 4 – ca. 50 m² – € 2.750.- per maand inclusief servicekosten.

Huurtermijn
Korte termijn is mogelijk.

Aanvaarding
Per direct.

Parkeren
In de directe nabijheid is de Q-Park Museumplein gelegen, ingang aan de Van Baerlestraat;
Aan de openbare weg in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het object is goed bereikbaar door middel van het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het nog geen kwartier reizen. Ook met de Noord- Zuidlijn is het object goed bereikbaar.

Per auto
Het object ligt op de grachtengordel, maar is per auto goed te bereiken. Over de grachten kunt u gemakkelijk met de auto naar het object, tevens is de ringweg A10 binnen het kwartier bereikt.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag