Omval 300

Omschrijving

De kantoorvilla Omval 300 is gelegen op een prachtige locatie aan de Amstel in stadsdeel Zuideramstel. De kantoorvilla bevindt zich op het exclusieve hoogbouw kantorencentrum De Omval te midden van de Rembrandt toren, Mondriaan toren en Breitner toren.

Op De Omval zijn diverse vooraanstaande bedrijven gevestigd zoals Philips, De Nederlandse Bank  en  Rabobank.  Daarnaast  bevinden  zich  op  loopafstand  diverse  gezellige horecagelegenheden zoals Dauphine, George Marina, Blooker en Ode aan de Amstel.

Bereikbaarheid.

Per openbaar vervoer
Dankzij de ligging op ca. 2 minuten loopafstand van metro en intercity Station Amsterdam Amstel, is de Omval met het openbaar vervoer (trein, metro, tram en bus) uitstekend te bereiken. Vanaf Station Amsterdam Amstel is Amsterdam Centraal Station (7 minuten), de luchthaven Schiphol (21 minuten) en Utrecht Centraal Station (18 minuten) gemakkelijk te bereiken.

Per auto
De Omval is uitstekend te bereiken met de auto, via de Gooiseweg is de ringweg A10 binnen 5 minuten te bereiken. Via de A10 zijn de A1 (Amsterdam-Amersfoort), en de A2 (Utrecht-Amsterdam) gemakkelijk te bereiken. Ook is het gebouw gemakkelijk te bereiken met de fiets.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs Prijs op aanvraag

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 2.100 m2 (in units vanaf 2100 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 4 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag