Ellermanstraat 12, Amsterdam-Duivendrecht | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Ellermanstraat 12

Omschrijving

Het object is gelegen in het bedrijventerrein ‘de Omval’ waar de laatste jaren veel is gerenoveerd en nieuwbouw heeft plaatsgevonden. Het kantoorgebouw is gelegen op een zeer dynamische locatie, in de directe nabijheid van de A9, A10 en de A2. Mede dankzij deze ligging is het object zeer goed te bereiken en populair bij gebruikers. Voor de verhuur hebben we een leuke lichte unit van 200m² beschikbaar. Het betreft een onderhuursituatie voor een periode van maximaal 9 maanden. In overleg met de eigenaar kan er daarna verder worden gehuurd bij de gebouweigenaar.

Openbaar vervoer:
Het metrostation “Van Der Madeweg” ligt op steenworp afstand en NS treinstation “Duivendrecht” ligt op loopafstand (5 minuten) en maakt verbinding mogelijk met alle vormen van openbaar vervoer in alle richtingen.

Eigen vervoer:
Het object is gelegen in een zijstraat van de Spaklerweg welke aansluit op de Ringweg A10 (afslag S111 Amstel Businesspark) en nabij het knooppunt met de A2. Vanaf hier zijn er snelle verbindingen met o.a. Schiphol, Amsterdam-Centrum, Amsterdam Zuid Oost, Utrecht en Het

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 2.000 Per maand

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 200 m2

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag