Beeldschermweg 6, Amersfoort | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Beeldschermweg 6

Omschrijving

ALGEMEEN
Het representatieve object is gelegen op het bedrijvenpark “De Hoef”, aan de noordoostelijke zijde van Amersfoort, het middelpunt van Nederland en daarmee een aantrekkelijke thuisbasis, in het verlengde van het NS-station Amersfoort Schothorst. Amersfoort ligt in de meest competitieve regio van Europa. Een stad met hoogopgeleide, jonge inwoners en 15.000 ondernemingen, van ZZP-ers tot (inter)nationale hoofdkantoren.

De Hoef is een gemengd kantoren- en bedrijventerrein dar grotendeels in de jaren ’90 is ontwikkeld. Dit maakt het gebied “De Hoef” tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. De strategische ligging met OV-voorzieningen en aansluiting op snelwegen, maken het een uitstekende locatie. Op “De Hoef” hebben diverse gerenommeerde bedrijven zich gevestigd, waaronder de Vereniging Eigen Huis, Heilijgers, Sogeti Nederland, Johnson & Johnson Consumer en Heijmans.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
De bereikbaarheid is optimaal. De locatie ligt nabij het verkeersknooppunt Hoevelaken (op 5 auto-minuten) van de rijkswegen A1 (Amsterdam – Osnabrück) en A28 (Groningen – Utrecht), waardoor het object makkelijk te bereiken is vanuit het hele land.

Openbaar vervoer
Het NS-station Amersfoort Schothorst is op circa 14 minuten lopen gelegen, waar vandaan zeer regelmatig treinen vertrekken in de richtingen van Utrecht en Zwolle. Vanaf het Centraal Station Amersfoort zijn er directe verbindingen naar Amsterdam, Schiphol, Groningen en Utrecht.

Beschikbaarheid
Voor de verhuur zijn verschillende bedrijfsunits te huur, totaal: circa 613,71 m2 v.v.o., verdeelt als volgt:

Omschrijving | Metrage kantoor | Metrage bedrijfsruimte | Huurprijs Unit per maand

Begane grond Unit 6F | niet aanwezig | Circa 613,71 m2 v.v.o. | € 4.200,00

Huurprijs per maand inclusief parkeren, te vermeerderen met omzetbelasting.

Gemeten conform NEN 2580, meetcertificaat 07.108.1.328 door Interim Bouwconsult B.V. d.d. 24 januari 2020.

PARKEERGELEGENHEID

Unit 6F
4 parkeerplaatsen

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsruimtes wordt opgeleverd in huidige staat met de volgende voorzieningen:
• mechanische ventilatie met topkoeling;
• huidige pantry op de begane grond;
• huidige WC op de begane grond;
• huidige airco units (waar aanwezig);
• huidige verlichtingsarmaturen;
• huidige indeling;
• overhead deur aanwezig;
• vrije hoogte van 5,5 m;
• vloerbelasting 1.500 kg/m2.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

ENEGERGIELABEL
Het kantoorgebouw is voorzien van Energielabel A.

AANVAARDING
In overleg.

VOORWAARDEN EN CONDITIES

HUURPRIJS
Zie beschikbaarheid.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
Het betreft een onderhuursituatie tot uiterlijk 30 juni 2025.
Langere huurtermijnen rechtstreeks bij de Verhuurder is mogelijk.

HUURBETALING
De huur en de vaste servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangs-datum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
€ 12,50 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als vaste niet verrekenbare kosten, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:
• terrein en groen onderhoud;
• elektra kosten buitenterrein;
• glasbewassing buitenzijde;
• signing.

Huurder betaalt aan verhuurder voor bovenvermelde servicekosten een vast, niet verrekenbaar bedrag per maand. De vaste kosten voor het servicepakket worden jaarlijks, vanaf 1 (één) jaar na huuringangsdatum, geïndexeerd op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurder is direct contractant van diverse nutsbedrijven voor wat betreft het vastrecht transport en verbruik van water, gas en elektra. Huurder dient derhalve zelf zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

Ook de overige belastingen, zoals WOZ, milieu-heffingen en rioolrecht terzake het feitelijk gebruik van het gehuurde komen voor rekening van Huurder.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 4.200 Per maand

Servicekosten € 12,5 /m2/jaar

Aanvaarding

Bouw

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 614 m2 (in units vanaf 150 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag