Kantoorruimte huren in Rotterdam Kop van Zuid

De kans is groot dat er uiteindelijk een moment komt waarbij je met je bedrijf moet verhuizen. Als dit nu is wanneer je besluit om vanuit je thuiskantoor naar een ‘echt’ kantoor te vertrekken, of wanneer het zo goed gaat met de zaken dat je uit je kantoor groeit. In beide gevallen staan we bij Deskfinder.nl voor je klaar. Als onafhankelijk kantorenplatform met een team van ruim honderd vastgoedmakelaars, weten we precies hoe we jou kunnen helpen. En dat is vooral door deze zoektocht zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, zodat jij binnen de kortste keren in een nieuwe kantoorruimte in Rotterdam Kop van Zuid aan de slag kunt gaan.

Rotterdam Kop van Zuid

Rotterdam is een behoorlijk populaire stad. Niet alleen om te wonen, maar ook om te werken. Er zijn immers een hoop prachtige kantoorpanden te vinden. Het vinden van de perfecte kantoorruimte voor jou, moet hier dan ook sowieso lukken.

De Kop van Zuid is een redelijk nieuwe wijk in Rotterdam. De haventerreinen waar deze wijk op gebouwd is, werden niet meer gebruikt. Het is daarom ook een redelijk nieuwe wijk, maar perfect om je te vestigen met je bedrijf. Hier staat onder andere de hoogste wolkenkrabber en kantoorgebouw van de Benelux: de Maastoren. Daarnaast is dit gedeelte van de stad heel goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Kantoorruimte huren in Rotterdam Alexander
Rotterdam Bike
desk image

Kantoorruimte huren in Rotterdam Kop van Zuid

Zoals gezegd zijn flexwerkplekken ideaal voor beginnende ondernemers die nog geen eigen kantoor nodig hebben, maar het wordt ook steeds meer gebruikt door werknemers die hun kantoor routine willen doorbreken. Productiviteit is namelijk lang niet altijd het hoogst op kantoor. Deze kun je stimuleren door eens op een andere plek te werken, en daar zijn de flexplekken natuurlijk ideaal voor!

Als je zo nu en dan de drukte van de stad een klein beetje wilt ontvluchten en toe bent aan een groenere omgeving, dan zit je in Nieuw West goed. Dit is namelijk het groenste stadsdeel van Amsterdam. Dit komt onder andere door de prachtige parken die hier omheen liggen, zoals het Sloterpark en de Sloterplas. Ook in Amsterdam Nieuw West worden steeds vaker flexplekken en creatieve broedplaatsen aangeboden. Vooral ondernemers en zzp’ers zul je hier terugvinden.

desk image

Waar moet je op letten?

Voordat je verder gaat met de zoektocht naar de ideale kantoorruimte in Rotterdam, is het verstandig om jezelf eerst een aantal vragen te stellen:

  • Wat is mijn budget?
  • Voor hoeveel personen is het?
  • Hoeveel vierkante meter heb ik nodig?
  • Welke voorzieningen moeten er zijn?
  • Moet het een gemeubileerd kantoor zijn of juist niet?
  • Gaat mijn bedrijf in de toekomst hard groeien waardoor ik meer personeel moet aannemen?

Dan is het ook nog belangrijk om te beslissen naar welk type kantoor je op zoek bent. Begin je nog maar net en heb je niet veel personeel, dan kan een flexwerkplek aantrekkelijk zijn. Kies je voor iets meer vastigheid, dan kom je al snel uit in een kantoortuin. Het is natuurlijk ook geheel begrijpelijk als je een kantoor zoekt dat volledig van jouzelf is. Dan is het slim om te kijken naar kantoorunits of een bedrijfsruimte in een business center of bedrijvenpand.

Om erachter te komen welk type kantoor het beste bij jouw bedrijf past, is het goed om na te denken over hoe lang je van plan bent om dit nieuwe kantoor te huren. Wil je het voor de komende drie jaar huren, maar ziet het ernaar uit dat je bedrijf wel flink gaat groeien? Let er dan op dat je in dit nieuwe kantoor ook de mogelijkheid hebt om te groeien. Als je hier eenmaal een duidelijk beeld van hebt, kun je op zoek gaan naar jouw ideale bedrijfspand.

Deskfinder helpt jou

Zoals je ziet, komt er een hoop kijken bij het vinden van een nieuwe kantoorruimte. Aspecten waar je in het dagelijkse leven misschien niet mee bezig bent. Juist daarom wil Deskfinder jou helpen bij de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte. Met een team van ruim honderd vastgoedmakelaars staan wij altijd voor jou klaar. Je kunt het aanbod van de kantoorpanden in Rotterdam in het gemakkelijke overzicht op de website bekijken. Wanneer je een kantoor tegenkomt dat voldoet aan jouw verwachtingen, kun je deze opslaan in jouw favorieten. Zo kun je alle favorieten tot slot nog eens met elkaar vergelijken. Om het nu helemaal makkelijk voor je te maken, regelen wij de bezichtiging voor je én kunnen we zelfs helpen bij de onderhandeling voor de prijs. Je wilt er tenslotte wel een goede deal uithalen natuurlijk.

Kantoorruimte in Rotterdam Kop van Zuid vinden

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een flexplek, alleen een eigen bureau, een kantoorruimte of juist een volwaardig kantoor: Deskfinder helpt jou bij het vinden van de geschikte locatie in Rotterdam.

Altijd een actueel overzicht

Op Deskfinder.nl vind je elke dag een actueel aanbod van de bedrijfsruimtes in Rotterdam Kop van Zuid. Het aanbod is eenvoudig te filteren op locatie, aantal personen, aantal vierkante meters, kantoortype en voorzieningen. Zo blijft het voor jou overzichtelijk en kun je snel vinden waar je naar op zoek bent.

Bewaar favorieten

Kom je een kantoorruimte tegen waar jij jezelf wel ziet zitten? Klik op het hartje om deze kantoorruimte op te zoeken. Op die manier kun je het snel weer terugvinden, om uiteindelijk jouw favorieten met elkaar te kunnen vergelijken.

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Rotterdam. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.

werkplek rotterdam

Creatieve werksfeer

Voor freelancers is het fijn om in een omgeving te zijn met andere werkende mensen. Als freelancer kan het werken soms best wel eenzaam voelen. Op zo’n werkplek kun je gemakkelijk even een praatje met iemand maken of misschien zelfs wel sparren over bepaalde onderdelen waar jezelf niet zo snel uit kunt komen.

Netwerk

Werken in een flexplek is een gemakkelijke manier om nieuwe, gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dat zorgt voor een fijne omgeving om in te werken, maar is ook nog eens goed voor je netwerk. Helemaal als je nog maar net als zelfstandig ondernemer begint, kan dit verstandig zijn. Daarnaast geldt dit ook voor werknemers die af en toe buiten de deur werken, je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt.

usp icon1

Meer controle over prioriteiten

Het is een fijne plek omdat je hier niet met de dagelijkse taken in het huishouden zit. Als je gewend bent om thuis te werken, dan zul je ongetwijfeld tussendoor de huishoudelijke taken verrichten. In een flexplek heb je hier geen last van, en kun je evengoed zelf bepalen wat je wanneer doet.

usp icon1

Budget

Een groot voordeel van een flexwerkplek, zijn de lage kosten. In de meeste gevallen ben je niet heel veel geld kwijt voor een fijne werkplek. Zonder vervelend huurcontract of abonnement kun je dus al je eigen plekje hebben. En met een beetje geluk haal je dit geld er ook weer uit, wie weet haal jij een nieuwe opdracht binnen dankzij de nieuwe mensen die je hier leert kennen.

usp icon1

Locatie

De flexwerkplekken in Rotterdam zijn op een hoop locaties te vinden. Zowel middenin het centrum, als daarbuiten. Tegenwoordig komen er steeds meer flexwerkplekken in de stad. Zo hoef je nooit heel ver te reizen om naar ‘kantoor’ te gaan. Daarnaast zijn er een hoop creatieve broedplaatsen waar je een plekje kunt huren, maar ook plekken in financiële business centers. Zo is er voor ieder wat wils.

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Rotterdam. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.

Het mooie hieraan is dat onze service geheel gratis is. Het enige wat jij hoeft te doen, is het formulier invullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten.