Chat with us, powered by LiveChat

Kantoorruimte huren Den Haag

Bekijk het aanbod van Den Haag

Den Haag

Den Haag heeft het bedrijfsleven ontzettend veel te bieden. De politieke hoofdstad vormt samen met Amsterdam en Rotterdam de top 3 grootste steden van Nederland. Het is een bijzonder aantrekkelijke vestigingsplaats voor internationale organisaties, maar ook zelfstandig ondernemers en startups voelen zich hier al snel thuis. De stad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar en het feit dat Den Haag een echte universiteitsstad is creëert volop potentiele werknemers. Lijkt het jou ook wel wat, een kantoorruimte huren in Den Haag? Deskfinder helpt je graag bij je zoektocht!

Kantoorruimte in het centrum van Den Haag

Het zal je waarschijnlijk niet verrassen dat het gezellige centrum van Den Haag de meest gewilde buurt is voor ondernemers om zich te vestigen. In Den Haag Centrum heb je alles binnen handbereik: winkels, cafés, restaurants, voorzieningen en andere bedrijven om mee te netwerken. Ook als het voor jou belangrijk is dat je bedrijf zoveel mogelijk exposure krijgt, is een kantoor in Den Haag Centrum een aanrader. Vanwege de populariteit van deze buurt kan het een grote uitdaging zijn om hier een geschikt kantoor te vinden dat ook nog eens betaalbaar is. Maar daar helpen wij van Deskfinder je graag bij! Zorg dat je het actuele aanbod van beschikbare kantoorruimtes in Den Haag Centrum goed in de gaten houdt, en reageer direct als je iets ziet dat je aanspreekt. Wij kunnen dan dezelfde dag nog een bezichtiging voor je regelen. We helpen je overigens ook graag met de onderhandelingen, zodat je verzekerd bent van de beste prijs!

Harriet Freezerhof 199
Kantoorruimte

137-764 m2

€175 pm2/pj

units vanaf 137m2

€1999 per maand

€ 175
Bordewijklaan 3
Kantoorruimte

127-354 m2

€135 pm2/pj

units vanaf 127m2

1428,75 per maand

€ 135
Laan van 's-Gravenmade 20-28
Kantoorruimte

350-1.250 m2

€140 pm2/pj

€ 140

Kantoor huren in Den Haag Binckhorst

Is een kantoor in Den Haag Centrum voor jou toch iets te prijzig? Of geef je simpelweg de voorkeur aan een kantoor in een wat rustigere omgeving? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een kantoor huren in Den Haag Binckhorst. De Binckhorst was voorheen een typisch industrie- en bedrijventerrein, maar wordt nu getransformeerd tot een sfeervolle, levendige plek met naast grote bedrijven ook bedrijfsverzamelgebouwen, kantoren voor startups, creatieve broedplaatsen en woningen. Dit belooft voor allerlei soorten ondernemers een zeer populaire wijk te worden, waar de huurprijzen vooralsnog een stuk lager liggen dan in het centrum van de stad.

Kantoorruimte-huren-Binckhorstlaan-117-Den-Haag-4
Kantoorruimte-huren-laan-van-s-gravenmade-20-28-den-haag-1

Interesse in een kantoorruimte?

Heb jij interesse in een kantoorruimte op een van de A-locaties in Den Haag? Het is in grote steden doorgaans allesbehalve eenvoudig om een geschikte kantoorruimte te vinden, maar bij Deskfinder heb je altijd toegang tot het grootste en meest actuele aanbod. Heb je een kantoor op het oog? Laat het ons weten en wij regelen dezelfde dag nog een bezichtiging voor je. Indien gewenst kunnen wij ook voor je onderhandelen. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met je budget en je wensen. En het mooiste is nog: dat doen we voor jou helemaal gratis. Voor je het weet is alles rond en kun je je nieuwe kantoor in Den Haag gaan inrichten!

Rotterdam

In Rotterdam staan een aantal prachtige kantoorpanden waar je zó in kunt trekken met je bedrijf. De stad staat natuurlijk bekend om zijn geweldige skyline, hoogwerkers en bijzondere architectuur. Als dit je woonplaats is, dan zou het natuurlijk helemaal geweldig zijn om ook hier in de buurt een werkplek te hebben.

Deze geweldige stad biedt zich heel goed als stad om in te werken. Het is dan ook niet heel gek dat grote bedrijven als Unilever en Nationale Nederlanden hier gevestigd zijn. Rotterdam bestaat uit verschillende stadsdelen, waar ook een hoop kantoorruimtes te vinden zijn. Zoals in het Centrum, Alexander, de Kop van Zuid, en Charlois. Elk stadsdeel heeft zijn eigen unieke kenmerken. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden in deze geweldige stad.

Trambaan-Rotterdam
usp icon1

Hoe werkt Deskfinder

Wil je een kantoorruimte huren in Den Haag? Via Deskfinder zie je een ruim aantal foto’s van het pand, zowel van binnen als buiten. Verder staat er een uitgebreide beschrijving bij over het pand en de directe omgeving en een opsomming van de voorzieningen. Ook lees je hier ook informatie over de bereikbaarheid van de kantoorruimte, de parkeermogelijkheden en de huuropties. Mocht je nog verdere vragen over het pand hebben, dan kun je het formulier gebruiken om nog eventuele vragen te stellen.

Het mooie van onze dienst is dat het helemaal gratis is. Je hoeft alleen maar een bezichtiging in te plannen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten!

usp icon1

Versimpel je zoektocht

Voordat je verder gaat met de zoektocht naar de ideale kantoorruimte in Den Haag, is het verstandig om jezelf eerst een aantal vragen te stellen:
● In welk stadsdeel in Den Haag ben ik op zoek naar een werkplek?
● Wat is mijn budget?
● Voor hoeveel personen is het?
● Naar wat voor type kantoor ben ik op zoek?
Hoeveel vierkante meter heb ik nodig?
● Welke voorzieningen moeten er zijn?
● Moet het een gemeubileerd kantoor zijn of juist niet?
● Gaat mijn bedrijf in de toekomst hard groeien waardoor ik meer personeel moet aannemen?

Als je hier eenmaal een duidelijk beeld van hebt, kun je op zoek gaan naar jouw ideale bedrijfspand.

usp icon1

Hoe werkt Deskfinder

Wil je een kantoorruimte huren in Rotterdam? Via Deskfinder zie je een ruim aantal foto’s van het pand, zowel van binnen als buiten. Verder staat er een uitgebreide beschrijving bij over het pand en de directe omgeving en een opsomming van de voorzieningen. Ook lees je hier ook informatie over de bereikbaarheid van de kantoorruimte, de parkeermogelijkheden en de huuropties. Mocht je nog verdere vragen over het pand hebben, dan kun je het formulier gebruiken om nog eventuele vragen te stellen.

Het mooie van onze dienst is dat het helemaal gratis is. Je hoeft alleen maar een bezichtiging in te plannen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten!

usp icon1

Versimpel je zoektocht

Voordat je verder gaat met de zoektocht naar de ideale kantoorruimte in Rotterdam, is het verstandig om jezelf eerst een aantal vragen te stellen:
● In welk stadsdeel in Rotterdam ben ik op zoek naar een werkplek?
● Wat is mijn budget?
● Voor hoeveel personen is het?
● Naar wat voor type kantoor ben ik op zoek?
● Welke voorzieningen moeten er zijn?
● Wil je graag een gemeubileerd kantoor of juist niet?
● Gaat mijn bedrijf in de toekomst hard groeien waardoor ik meer personeel moet aannemen?

Als je dit eenmaal duidelijk hebt, kun je op zoek gaan naar jouw ideale bedrijfspand.

Bekijk meer werkplekken uit Den Haag

Harriet Freezerhof 199
Kantoorruimte

137-764 m2

€175 pm2/pj

units vanaf 137m2

€1999 per maand

€ 175
Bordewijklaan 3
Kantoorruimte

127-354 m2

€135 pm2/pj

units vanaf 127m2

1428,75 per maand

€ 135

300+ flexplekken door heel Nederland. Waar werk jij het lieft?

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Utrecht