loader

Zonnebaan 9-21

Object
Het betreft het representatieve kantoorgebouw “U-Building” op een prominente zichtlocatie. Mede hierdoor is dit gebouw een in het oog springende locatie voor het passerende verkeer op de aangrenzende rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). Het kantoorgebouw biedt verscheidene gedeelde faciliteiten aan de huurders, waaronder een restaurant, een bemande receptie en een sportfaciliteit. Onlangs is er een geheel nieuwe entree en vergadercentrum gerealiseerd. De lunchfaciliteit is tevens geheel verbouwd.

In het gebouw zijn onder meer Sybase en Danone gevestigd. Het kantoorgebouw ligt op het bedrijven terrein β€œLage Weide” waar inmiddels al meerdere gerenommeerde bedrijven als Eneco, Hydron en Pepsico zijn gehuisvest.

Vloeroppervlak:
voor de verhuur is momenteel beschikbaar:

ca. 505,80 mΒ² v.v.o. gelegen op de 1e verdieping

Deelverhuur is bespreekbaar.

Voorzieningen

  • Bedrijfsrestaurant
  • Douche
  • Full Service/Receptie
  • Vergaderruimtes

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

2-40
505 m2
€135 pm2/pj

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Het gebouw is op een zichtlocatie gelegen direct langs een van de belangrijkste rijkswegen van Nederland A2 (Maastricht-Amsterdam). Vanwege de prominente zichtlocatie is dit gebouw een in het oog springende locatie voor het passerende verkeer. Via de Zuilense Ring is de Zonnebaan zeer goed bereikbaar.

De locatie is vanaf station Utrecht Centraal bereikbaar met onder andere bus 28 richting Maarssen station. Vanaf de halte Savannahweg is het nog 5 minuten te voet. Tevens is er een goede busverbinding vanaf station Maarssen.

  • Auto
  • Fiets
  • Nabij bus

Plan een bezichtiging of stel een vraag