loader

Van Asch van Wijckstraat 4 *

Object
De Van Asch van Wijckstraat ligt direct aan de Stadsring welke de grens markeert tussen de historische binnenstad en de latere uitbereidingen van Amersfoort. Aan de historische kant van de Stadsring is een groot aantal monumenten en waardevolle panden te vinden. De binnenstad heeft een middeleeuws karakter met mooie grachten en er bevinden zich tal van winkels, eetgelegenheden en gezellige kroegjes. Het gebouw bevindt zicht op de hoek van de Van Asch van Wijckstraat en de Stadsring. De Stadsring is de verbindingsweg tussen het Centraal Station Amersfoort en de Hogeweg, welke een directe verbinding geven naar de Rijkswegen A28 en A1.

Het kantoorgebouw Romeo is gelegen aan de Van Asch van Wijckstraat, de verbindingsweg tussen het Centraal Station Amersfoort en het centrum van Amersfoort. Aan deze weg zijn onder meer de Amersfoortse Verzekeringen, NH Hotels en Friesland Campina gevestigd.

Op de 1e, 2e en 3e verdieping is er kantoorruimte van circa
1.581 m2 v.v.o. beschikbaar. De overige kantoorruimtes zijn thans in gebruik bij het Juridisch Loket en MarketResponse.

Vloeroppervlak:
Voor de verhuur is in totaal beschikbaar: 1.798 m2 als volgt verdeeld:

tweede verdieping circa 696 m² v.v.o. kantoorruimte
derde verdieping circa 470 m2 v.v.o. kantoorruimte
vierde verdieping circa 632 m² v.v.o. kantoorruimte

Voorzieningen

  • Lift
  • Pantry

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

2-180
200-1.798 m2
P.O.A.

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is met zowel het eigen vervoer als het openbaar vervoer zeer goed te noemen. De Stadsring biedt via de Hogeweg een directe aansluiting op het knooppunt “Hoevelaken”, waar de rijkswegen A1 en A28 elkaar kruisen. Een goede bereikbaarheid in alle richtingen is hiermee gewaarborgd.
Het Centraal Station Amersfoort is op ongeveer vijf minuten loopafstand gelegen. Tevens is voor het kantoorgebouw de bushalte ‘Amersfoort Centrum” gelegen, die door middel van de buslijnen 8, 77, 78, 82, 83, 102, 276 en 296 het kantoorgebouw verbinden met de rest van Amersfoort en de randgemeenten.

  • Auto
  • Bus
  • Fiets
  • Trein

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein
  • Parkeergarage

Plan een bezichtiging of stel een vraag