loader

Thomas R. Malthusstraat 1 -3

Amsterdam-Schiphol: inspirerende kantoren!
Huur een werkplek, een kantoor, vergaderzaal of een virtueel kantoor bij Amsterdam-Schiphol Businesscenter. Deze high-class werkplekken zijn geïnspireerd door de Chukchi stam, wiens fascinerende tradities en artefacten zorgen voor een constante bron van inspiratie tijdens uw bezoek.

Professionele werkruimten
Elke werkruimte is volledig uitgerust met high-speed internet en alle IT en telecom-infrastructuur die u nodig hebt om het meeste uit co-werken te halen.

Flexibele verhuur
Huur een kantoor voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of u nu alleen werkt of ruimte nodig heeft voor 100 mensen, bij Amsterdam-Schiphol kiest u de manier waarop u wilt werken.

Inspirerende vergaderruimtes
Waarom niet vergaderen in Siberië? Onze Amsterdam Schiphol vergaderzalen zijn gebaseerd op de kleuren en materialen gebruikt door de Chukchi stam.

Conferentie faciliteiten
Vertrouw op topkwaliteit audio en video materiaal voor productieve conferenties die soepel verlopen.

Bedrijfsadres
U kunt genieten van de voordelen van een bedrijfsadres zonder aanwezig te hoeven zijn. Wij bieden fax, e-mail en telefoon diensten.

Ontspanning en rust
Business Nomads hebben behoefte aan een plek om te ontspannen en op te laden. Amsterdam Schiphol biedt een volledig assortiment van hoogwaardige faciliteiten om van te genieten.

Voorzieningen

  • Bedrijfsrestaurant

Beschikbare huurprijs

Werkplekken

1-50
P.O.A.
Fixed desk
Flex desk
Private desk
Private office

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Plan een bezichtiging of stel een vraag