loader

Saturnus 2

Object
Op een perfecte zichtlocatie, direct aan de Rijksweg A1, op korte afstand van het verkeersknooppunt Hoevelaken (A1-A28) bevindt zich dit nette kantoorgebouw met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 1.465m² verdeeld over begane grond,
1e , 2e en 3e verdieping.

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Calveen. In de loop der jaren hebben meerdere (inter)nationale ondernemingen hun naam verbonden aan dit bedrijventerrein, waaronder ABN Amro, PON Financial Services en Praxis. Daarnaast is het Van Der Valk Hotel Amersfoort-A1 op loopafstand gelegen.

VLOEROPPERVLAK
voor de verhuur beschikbaar is in totaal circa 1.465 m2 v.v.o. kantoorruimte, als volgt verdeeld:

Begane grond – ca. 40 m2 verhuurbaar vloeroppervlak
1e verdieping – ca. 445 m2 verhuurbaar vloeroppervlak
2e verdieping – ca. 490 m2 verhuurbaar vloeroppervlak
3e verdieping – ca. 490 m2 verhuurbaar vloeroppervlak

Deelverhuur per verdieping is bespreekbaar.

Voorzieningen

  • Lift
  • Pantry

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

2-120
40-1.465 m2
€75 pm2/pj

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed te noemen. Het kantoorgebouw ligt direct aan de Rijksweg A1 (Amsterdam – Amersfoort – Almelo), op korte afstand van de op- en afrit (nummer 13) Amersfoort-Noord. Doordat het verkeersknooppunt Hoevelaken slechts op twee kilometer afstand ligt, zijn de verbindingen met de rest van het land zonder meer uitstekend te noemen. De ontsluitingsweg Rondweg Noord, geeft een directe aansluiting op de rijkswegen A1 en A28. Deze snelwegen kruisen elkaar op het nabijgelegen verkeersknooppunt Hoevelaken.

Met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar middels diverse buslijnen vanaf en naar het NS-station Amersfoort Schothorst, welk NS-station is gelegen op het nabij gelegen bedrijvenpark “De Hoef”. Twee maal per uur vertrekt een bus vanaf Amersfoort Centraal Station naar het bedrijventerrein “Calveen”. De reistijd betreft circa 25 minuten. Vervolgens is het vanaf de bushalte circa 8 minuten wandelen naar het kantoorgebouw.

  • Auto
  • Fiets
  • Nabij bus

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag